du hade tid

2009

Ännu Ett år har nu gått, ett år fyllt av nya äventyr.  Det började med en nyårsafton i staden med fin besök från Kalmar. Vintern kom igång där efter och det blev mycket skidåkning. Sälen, vasaloppet och massa Yx. Men den glada tiden varade inte för evigt.. fick en stång i magen, fick ligga på sjukhuset för ett tag sen några månader utan att lämna marken eller huset.  Lyckades lura hem en pojk till mig i alla fall så jag hade någon att umgås med och på den vägen är det. Kom tillbaka till skolan lagom till slutspurten och nationella proven. Blev en vacker resa till Berlin med tyska gruppen som kanske hade varit roligare om man varit intresserad.  Det var rock show med gamla goda bandet. Blev en fin skolavslutning med vackert piano spel från min sida, men en besviken lisa gick därifrån med fem poäng för lite och dock en trevlig kväll i folkparken. Sen kom sommaren, en underbar och varm sommar, mittemellan lagom och alldeles perfekt. Ja det blev ramsdal, det blev rix09, det blev orsa och vattenhopp, det blev peace and love, det blev segling och tyskland, Heide park och Biespingen inomhus åkning.  Mycket av denna tid spenderades tillsammans med Jonas som var som pricken över i:et för denna underbara sommar. Men inte ens den glada tiden varade för evigt, det började närma sig skolstart och det blev dags att packa sitt pick och pack och flytta till en stad bortom bergen. Så den 12 augusti lämnade jag Norrköping med gråten i halsen för att senare samma dag flytta in på skolgatan 5A i en liten by kallad Vännäs, tre mil utanför Umeå.  Första dagen på gymnasiet, i en helt ny värld så att säga, kände ingen och var bara allmänt sinnesförvirrad men det löste sig det också. Jag och Sandra hamnade i en liten klass med 12 andra personer av olika slag, i sal B34. Hösten har bestått av allt möjligt från glada miner till ledsna miner, nytt folk till gammalt folk, skejt till skidåkning och tärnaby, tåg åkande till att springa milen, Winter jam till att ligga hemma med popcorn i sängen och en sur jävla dansk hoppandes på en. Japp och all denna tid har spenderats med DejjaN, mycket matlagnings tjaffs och lite verkstad.  Som avslutning på detta år 2009 blev det party för hela slanten, för kostade det gjorde det men om det var värt är en annan femma..

 

Nu blir det att åka till Funäsdalen på söndag innan solen gått upp. Så kanske är dags att packa lite och sen chilla lite tetris tills Jonas kommer på besök :)


kommentera eller DÖÖÖ
Postat av: Sandra

Hahahaha bästa texten xP och så sann ;) Vettu, jag har inte spelat tetris en ända gång under jullovet :D Så nu ser jag bara skidåkning framför ögonen ;) puss :)

2010-01-04 @ 21:14:02
URL: http://sandradejin.blogg.se/
Postat av: malin

Du verkar ha haft de ett ganska bra år ändå! ;)

jag saknar dig/er här i vännäs!! men vi ses snart!

Puss :)

2010-01-05 @ 00:38:02
URL: http://zz.bloggplatsen.se
Postat av: penis lifa

2010-01-06 @ 18:42:09
Postat av: peins linda ;)

hahaha klart man ska spela tetris ;) saknar er :D pusss

2010-01-06 @ 18:44:14

enda utvägen, skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0