Now, the party don't start 'til I walk in

tjena hej :)

nu i veckan har ju då yxbacken haft öppet vilket är väldigt nice så många har njutit av den sköna åkningen ner för den isiga branten utom jag då som stått i cafeterian hela dagarna men det har ju funkat det med.. att jobba är alltid uppskattat :) plus jag har tränat massa på att städa toaletter och tvätta golv nu så ;) 

igår kväll träffade jag bellut på stan och tog en liten fika på skafferiet, shit vad jag saknar att bo hemma ibland asså.. men ska träffa henne imorgon igen för då äre nyår ni! då blir det middag hemma hos hanna först sen blir det fest i stan, hoppas på en lyckad kväll och en lyckad avslutning på detta underbara året, eller?

nu kom jonas :) nu ska ja se avenyn hejsvejs !

the winner takes it all, the loser's standing small.

tjenare, gud va länge sen ja skrev haha man har visst lite mer att göra än att sitta vid datan när man kommer hem :) nu sitter jag iaf framför den nyköpta idiotstora tvn som familjen är så lycklig för med min "chai latte" som inte alls smakar lika gott som att köpa på cafe men ja lär mig snart sägs det.

tågresan hem var den värsta på länge.. vart typ 4 timmar sena hem och var tvugna att vänta i västerås hur länge som helst. den enda kompensation vi fick var 50 jävla kronor på pressbyrån haha illa SJ.

igår var det julafton :) god jul alla och hoppas ni hade en bra dag!
jag fick lite julklappar som de flesta andra saken är bara den att ja vet inte hur jag ska få med mig dem upp till norrland haha måste införskaffa en större väska tror jag.

i veckan har jag träffat lite vänner, gått lite på stan, ätit massa mat och umgåtts med familjen :) minns inte riktigt men antagligen har tiden gått ganska fort eftersom det redan gått en hel vecka. ajja nu ska jag lägga pussel med mamma och anna men saken är den att ja är lite för bra för det där med pussel läggande ;)

pusspuss :)

Everytime I try to fly I fall without my wings

hejsan hoppsan lillebror, eller? trodde ja var minstabarnet men iaf. idag ska ja åka heeeeeeem och jag är så hääääääääääääääär glad för det :)  så nu ska jag återgå till förberedelserna här, måste diskas städas lite. slänga sopor och tömma kylskåp på skit, och sist stänga av elementen fruktar inför det eftersom det är typ 30 minus grader ute.. det är inte så jävla rockigt..

men kommer till norrköping imorgon iaf :) fett nice
seeee yaaa :)
och aa hejdå alla norrlänningar, kanske saknar er men inte vännäs.. haha

hur ska det gå?

Din sol har landat i mitt knä och gått sönder
Våra rader trillar ur och ligger kvar
Jag tror vi ljög fast vi sa att det var sant vi var aldrig kära i varann de bara kändes likadant
I ett stökigt rum med båda fötterna på bordet
Jag har tagit båten över havet hitt igen för jag har en längtan som aldrig vill gå över
Jag tror jag måste stanna här tills jag återvänder hem

Hur ska det gå?

Såna som vi med lyckan mitt i sorgen
Vi ställer frågor jag är trött på mina svar
Men du finns i mina drömmar när jag sover
Jag vill förändra nån av oss men jag vet inte hur man gör
Jag andas in och det känns som första gången
Du håller om mig och jag vågar hålla kvar

Ja, vi kanske ljög fast vi sa att det var sant vi var aldrig kära i varann men det känns precis likadant

Hur ska det gå?

Min sol har landat i mitt knä och gått sönder
Våra rader trillar ut och ligger kvar
Det finns en fara i att aldrig hitta vägen och det finns nått vackert att vandra den ändå


/melissa horn

Walking in Memphis, but do I really feel the way I feel

hej bloggen, ja är trött. Linda skulle ju komma hit och peppa lite men icke, hon är inte här. hon må vara förfärligt seg på att duscha måste ja få påstå. sitter ensam hemma. sandra är i liljabacken och kör rails. ja fryser och orkar inte gå ut.
vi tjejer drog dit i förmiddags och körde as nice, fast sjukt ont i knät nu så vilar lite. linda va grymt modig, en tyst applåd för henne och hennes härliga vurpor. annars har ja ätit pizza med linda och vart ute och gått med sandra och linda. haha vi har även nördat dataspel mohaha.. asså så sjukt dåligt att sandra fick lättaste banan och gick om mitt distans rekord, satan.

igår vare fredag, då var vi ute hos malou i ödemarken sen idol kväll hos max med lite flickor , det va trevlig :) vi titta även förbi hos nisse och rasmus innan ja gick hem och sov iaf :P haha så sjukt nice att erik vann (y) ja och sofia är dom enda som kan det där med att heja på den rätte ;)

nu kom linda wiihu :) pusspuss




livet är för kort för firmafest med frågesport, det måste finnas mer, som dom andra inte ser.

hej ,älska fredag. borde plugga tyska läxa eftersom det är förhör senare men neeeeeej, orkar inte. nu ska vi göra spel, ja malou och sandra har kommit på värsta grymma spelet, "let´s play a love game" , det är ganska mysigt man ska sjunga sånger, vara kärleksfull mot sina vänner och sen förlora allt.. mohaha :) värsta bra ja skrivit på första rutan, run out of here, this game is insane, but yeah to late to escape. mohaha -.-

ja är inte glad, ja har huvudvärk och är jätte hungrig. vilket fredags humör! igår så var ja och sandra uppe hos textilarna hela kvällen ja sydde världens snyggaste mössa måste ja säga, grymt cool. sen va även malin och janine hemma hos oss, vi bakade kladdkaka (eller dom andra gjorde, ja va bara i vägen) sen åt vi godis och drack läsk, väldigt trevligt och gott :)

men nu äre dags för svenska och engelska,
innan det blir lucia tåg
sen lunch
matte repetition
tyska med lucia fika :)
sen är skolan över :)



Let´s have some fun this beat is sick..

Idag har det varit härlig väder här i glada vännäs. Vi har 3 dm snö och sol. Nä nu sitter jag bara och ljuger.. det är grått och trist, ingen snö och verkligen inga glada miner från någon. Förutom från Linda :D hon kom och lyste upp min dag/kväll. Jag, linda och sandra har varit på lång lång promenad i vännäs. Vi har besökt okända platser och funnit nya vägar i livet :) Linda kommer från hörnefors, det ligger ungefär 4 mil härifån men pga av hennes lathet så flyttade hon hit och vist var väl det bra :D jag säger bara let´s play a lovegame!! :D

Save tonight and fight the break of dawn

- det blir lättare för de som vill äta han att hitta han. , smart lisa bra ord där.. mitt svar på biologin idag när eva fråga vad det var för nackdel för hanarna med extrema utseenden.

i helgen har jag vart på stan helt i onödan, hittatde ingenting det enda ja köpte var mat haha värt. men det var trevligt iaf :) sen kollade vi på saw 6 i lördags kväll haha, så värdelöst.
igår vare julmys för hela slanten, bakade lussekatter, i alla möjliga former. även pepparkakor med masa glasyr, rispuffar och sist men även minst typ madelmassa med nougat i doppat i choklad. allt var ganska så jätte gott :) förutom att pepparkakorna hamnade på golvet.. haha
vi såg även på jul film och hade värsta julstämningen förutom att dansken och ja börja bråka lite men ajja haha :P han gav sig på sandra för han blev arg på mig (y) sen gick han hem och grät lilleplutten.. men nu är han glad igen :)
idag blir det skola, ska ha dommarutbildning på jibb tror ja, sen kanske träna sen äre utvecklingssamtal och dans :) nice.  ännu en underbar måndag.. haha

puss



Alla barnen skötte sig i matsalen utom Lisa, hon satt bara och grisa.

heeej :) fick just veta hur matte gick, wihu i'm the Man. ajja annars har vi haft svenska och engelska idag gjorde inte ett piss förutom att läsa simons svenska novell som var skriven på svensk/danska och ja skulle rätta alla stav fel och typ ge kritik på berättelsen det gick ju såå bra när ja inte ens fattafde vad det stod, men simon är söt han. ;P

nu har vi håltimme, sandra ligger på en bänk och sover och likadant gör östergren ser lite kul ut. ja är också jätte trött men väntar med att sova tills ja kommer till lägenheten åtminstonde. och frågan är vad det var med mig igår när ja lyckades sova typ hela förmiddagen kvällen och natten, (y) .

ikväll ska ja typ sova och städa.. är jätte hängig så inget liv.
aja pusspuss

Bättre att gå på is och ha det glatt än att gå i lera och sörja.

Alla vuxna joggade i skogen utom Jerry för han satt hemma med sin sherry.

hahahaha asså malou och ja har humor idag  :) jej

http://www.roligahistorier.org/alla_vuxna.html

http://www.skrattportalen.se/index.php?page=jokes&page_key=battre&viewPage=1

Om du bara vill så säg till, jag kan vara din vän när natten faller

the word 'therapist' is actually 'the rapist' put together - ja blir lite rädd, anna akta dig där hemma mamma kan vara farligare än man tror..

det är torsdag jag har legat hemma i sängen sedan klockan tre halv fyra.. alltså fem timmar nu typ. ja mår nog inge vidare har väldigt huvudvärk och har typ sovit hälften av tiden.  hade matte prov idag, gick ganska bra men känns som det var alldeles för enkelt så jag vill inte våga tro att det gick bra har säker slarv fel överallt bara för det. men men.

igår va ja och sandra ute och körde lite rail, gick förvånansvärt bra :) klarade 270 av hihi. sen pluggade jag matte hela kvällen typ, olle och simon var här och störde med. kollade även när dom körde streetrail ett tag :)


så där ska inte en dator se ut, danskjäveln är ond. det va ett jävla pill att sätta tillbaks alla tangenter..


lätt effektivaste pluggmetoden, att räkna med alghrens bilar ist för räknestickor och sånt omodernt..


Det bor en sorg i ditt hjärta som är svår att förstå
Hur kom den dit hur kom den dit
Den är svart som svart granit

Jag sätter mig ned ett tag tills brådskan har gått över.

mihihihi :) är massa fin fin snö ute och det va fin fin sol förut så det va ganska jätte vackert här i norra norret. kanske får raila lite en dag som idag, ska finnas rails i backen utanför liljahallen så det är nära och bra :) ganska nice.  men först plugga, plugga och ytterligare lite plugga..  hejsvejs!


skolgården idag :)

me like dom byxorna (a)


RSS 2.0