.


du måste vara blind
du kan inte inte se
när löven faller ner
hur fel jag är



jag lyssnar på depp musik och jag har pluggat som tusan den här eftermiddagen/kvällen va. gjort klart hela tyska häftet som ska vara klart vecka 42, tummen upp för mig! även klar med grammatik övningarna och snart hela engelska bok recensionen bara typ lite finslip kvar. asså shit ja är typ bäst. fan va jag skryter.. men nån gång måste man få göra det med, plus nu lyssnar ja ju faktiskt på depp musik och har ledsna tankar så då behövs det.


But you don't really care for music, do you?

Hej allihopa, hejhej hallå. öhm asså när jag betämde mig för att skriva hade jag kommit på massa saker som jag borde berätta för allmänheten men asså tyvärr glömde jag allt under tiden ja loggade in.
men jag ska försöka kanske kommer på något.

Idag har det varit skola. ganska roligt då vi hade biologi lektion. vi fick massa blommor som vi skulle kolla på och ta reda på vad de var för ena. men asså efter jag hade suttit i det rummet bara nåra minuter börjad ja nysa och ögonen rann.. jag måste varit så leden. ne men man är väl tydligen allergisk, det va ganska kul läraren visste inte riktigt hur hon skulle lösa det. men så fick jag gå ut och göra en annan typ av uppgift. haha ganska chill sökte upp blommor på internet och ritade av dem.

Efter biologin va det idrott, vi ska välja typ inriktning kondition hälsa, styrka eller boll spel.. ja vet inte vad jag ska välja?? ja har inga muskler ingen kondition och inget bollsinne.. undra vad ja har egentligen. idag testade ja iaf på kondition för malous skull. det va typ jobbigt.sen ja kom hem har jag duschat pluggat svenska höhö, bakat en kladdkaka till imorgon och städat köket.
ska fortsätta plugga tror jag det går ju ändå inte att vara utomhus så kallt som det är här. sandra och några snackar om att åka skidor idag, kanske går dit och kollar på då i alla fall.

Asså just nu lyssnar jag på absolut 90's haha det är faktiskt bra musik..
Jag har klippt mig föresten, inte så intressant. men det kommer säker nån bild nån gång.
Jonas kommer upp imorgon bitti härligt :)<3



I've seen your flag on the marble arch, love is not a victory march,
it's a cold and its a broken Hallelujah
There was a time you let me know whats really going on below,
but now you never show it to me, do you?



The future's in the air I can feel it everywhere

Hej, är tillbaka i vännäs nu då va. Inte skett några större förändringar här inte. Det var sjukt segt imorse i alla fall, kunde som vanligt inte sova på tåget så idag har jag haft jätte ont i huvudet och mått illa typ.

Måste bara säga att det va sjukt skönt att vara hemma, att få träffa alla saknade vänner och familjen :) Att få spela piano haha det va nice. Har inte gjort så mycket dock, typ vart på stan med mor. Bakat hälsat på på kunskapsgymnasiet och träffa folk. Varit med Jonas :) och haft nån typ av fest hemma :)

Det va en bra helg , tack tack! :)

Nu har ja inge mer att skriva så blir attt återgå till eneglska bok analysen eller dra till ica och handla så vi kan baka.

PUSS

Walking down the street
Distant memories
Are buried in the past forever
I follow the Moskva
Down to Gorky Park
Listening to the wind of change

Jag är glad

Jag vill bara sova och mina vänner sitter i köket och käkar mina chips :)
Jonas vill inte sova han bara springer runt och runt..

Älskling jag är hemma nu, hemma som en hemma fru.

Japp då är jag hemma, alltså jag är hemma hemma och det är sjukt skönt.
Jag är dålig, glömde matsäcken jag köpt till tåget kvar hemma i lägenheten. så snacka om att vara hungrig och törstig men man är väl jåp och köper inget i bistron.
Är man snål så är man så när jag satt i västerås en halv timme och var sjukt kissnödigt pallade jag inte betala fem kronor för ett toalett besök så där satt jag och hoppade en halv timme. efter allt tåg åkande så gick jag hem till jonas och fick frukost :)

Nu är jag hemma, alldeles ensam dessutom huset känns aningen stort då speciellt jämfört med lägenheten. Jag nöjt av att gå från bussen och hem idag, det kändes stört men sjukt vad skönt det var att känna känslan av att vara jävligt pissnödigt och inte kunna låsa upp dörren, de där två låsen tar verkligen en evighet att låsa upp speciellt när man alltid blir kissnödigt av det. när jag kom hem gick jag in i mitt rum tog ett djupt andetag sen satte jag mig vid pianot och där har ja suttit ett bra tag.. nice. konstigt vilka begär man har egentligen, eller jag har är det väl förstås bara. har dammsuigt huset lite också tills ikväll :) nu ska jag nog ut och hoppa studsmatta tror jag ska bara äta upp chokladpuddingen jag hittade i kylskåpet.. gott.

Ikväll kommer det väl lite vänner och tittar förbi hoppas jag. fan va jag saknat alla, men nåra får jag väl träffa ikväll sjukt vad jag längtat :)




Jag tycker om min syster hon är bra :) pusspuss

Hon är vått, hon är torrt, hon är en egen sort

hahahaha. Hej. idag har det varit skola segt segt segt. ja är typ elak mot min matte lärare, det kanske inte är så bra men han är jobbig och tjatar på mig, jag är tydligen ofokuserad även fast ja är den enda i klassen som inte ligger en lektion efter...
Vi har inte gjort något roligt alls idag, på biologin var vi ute i skogen och plockade växter, det va kallt. jag har även kollat min svenska bok för att tänka efter om grammatik provet gick bra igår, och upptäckte att alla grejer jag chansade på har jag nog fel på, illa. jag som alltid har rätt.. jag har tappat min förmåga.

vi slutade tidigt idag men vad spelade det för roll vi gör ändå inget vettigt. har typ suttit vid datan johan och simon har vart på besök simon är kvar som vanligt. Jag har pluggat lite också, ytters lite dock så snart ska ja konsentrera mig och skriva en bok recension på eneglska. ja har skrivit klart min biologi rappart dock, bra lisa. nått vettigt, 3,5 sidor om en jävla häst.

aja ja vill ut nu, typ promenera eller något får ingen luft här i källar skrubben. Tänkte bara slänga in en lite låt rad från låten som ja och amanda sjunger varje dag i skolan, fett nice, jimmy jansson is the shit.

A-Amanda
A-Amanda
Ja tiden stannar när hon går förbi
A-Amanda
A-Amanda
Jag önskar att det bara vore vi





/läääijsa "bästa gros"

Busen2000 for laaaajf maddafakka mmm just det sörru tihi (A)

Heeej sitter hos Leisaaa och Sandra med "The Happy Dansk", " Lycksele Boy" och " Nasty Olov". jag e ascool förresten bara så att ni veet och jag är kär Lisas syster och hon är kär i mig också tihi (a) Älskar dig Anna Panna Pytt <3. Idag satte jag switchbluntfakiecork720 i rampen vilket gör mig till the king of Liljaskolan fast det var jag ju iofs innan också moahahahahhaha:D. Matte är jooobbigt bara så ni vet, förstår inte hur nv geeksen orkar med den :S. Jag har nu fått spons av Burton och Oakley så jag e sjuuukt taggad mm mm mmm ;) kenza och blondinbella kan ju slänga sig i väggen när the master bloggaren busen är in da house!!!!! puss på stjärten hejdå >#

Allting, allting, ja allt är nästan perfekt

tja ja gästbloggar :] eeeeeh tja igår rakade ja mig under armarna de  var ganska gay men Lisa gillare :) ehhhh jag har röda byxor som är as cool för tobbest har nästan likadana. Ehhhhhhhh Lisa har varit snäll nästan hela dagen förutom typ 37 gånger men fortfarande bättre än igår. HEJ LISAS SYSTER!!!!! Dansk musik är väldigt jätte mkt illa + dålig + väldigt dålig. aaaaah grillat, juste ja kan göra blunt to fakie och hålla tobbest i handen medans <3333 tacopaj<33333 jag och lisa är G och dom andra inte G för dom kolla rpå dålig film medans vi bloggar ehhhh www.snowboardgymnasiet.com jette bra. schhhh schhhhh schhhhhhhhh hiihhiihihihihih läääijsaaaa kancheeee va saru att du sa asaru ? OLLE (L) ah tja idag har ja haft skola och fikat sen ätit pizza sen ätit tacopaj sen druckit äckligt kaffe sen druckit cola sen skejtat sen varit me lisa sen skejtat sen skejtat sen skejtat sen gått in i lisas hus sen suttit i sängen sen skrivit alla ord före de här och de här och de här och de här men inte de här. nu äre lisas tur heeråååååååååååååååååå. + lisa är snygg


jag är alltid snäll! och som om vi inte redan visste att ja va snygg. olle är också snygg. idag har ja haft svenska prov, det va kul.  för sen hade jag lunch dejt med sssollet. sen idrott det va mindre kul, men ja var tydligen mycket stark i armarna höhö, där ni. har inge mer av värde att skriva. Nu ger ja upp och erkänner att Olle är en bättre bloggare än mig adjö för denna gång. harta borta harta å harta borta he.


Alla ljus och alla ögon

Allt som jag har längtat till
Det är tyst i telefonen

Det är ingen som har sökt mig under dan
- förutom olle. :)

Jag är ingen soldat

Ställ mig inte i ett led du får mig aldrig att stå still.

Igår var en sjukt jobbig dag, Började med tidig uppstigning sådär vid tio över sju för att åka till gymmet och träna blev även lite simming... Sen va vi alla helt slut, det var jag Lull och Maja vi som har dubbla gymkort ;) Sen var det så av en hädelse att vi var tvungna att plugga samhäll men det gick inte så bra alla somna ståendes i bibloteket. Såg nog ganska kul ut. Sen gick vi till matsalen utan att äta! Kan ni förstå?! inte ja..

Sen var det bara att ta det långa benet för det korta och pallra sig ner till friskis för ännu ett hårt träningspass. Saken var bara den och tanken som ligger bakom detta rubriksval. Att så fort vi satte på oss träningskläderna vilket inte gick fort efetrsom vi var helt sjukt slut, då inträffade det som inte borde ha inträffat. Jag fick överskottsenergi och köttade sönder hala medel passet. Nu kan jag inte gå för jag har sjuk träningsvärk och är helt slut. Men roligt var det och det där mer kordination och överskottsenergi måste sett mycket roligt ut. Det ända jag minns av passet var när Casper, Axel och jag ligger och sjunger till wind of change samtidigt som vi kör styrka. De andra skrattde nog åt oss då med.

Sen träffa jag Diana och vi planerade en resa till Tänndalen för alla Vi ungas medlemar :)
åt taco med Fille och simon vilket slutatde med att jag låg på golvet och blunda medans de stoppade in konstga taco tillbehör i min mun....

I rispan från min vrede,
ska jag sätta jord och så,
i skuggan av din stolthet
ska jag resa mig och gå.

/ En ANNAn Gros


Man får dem, och man har dem, och det händer att man mister dem. Men man väljer inte.

Hej, jag pluggar. känns det bekant? asså jag har pluggat typ varje dag hur mycket som helst senaste tiden.. aja imorgon har jag grammitk prov så det är bara att banka in allt med modus och tempus och va det nu är i huvvet. det blir hjärnsläpp på en gång va det gäller grammatik.

idag har ja inte gjort annat än plugga. vi hade mentorsmarschen i skolan det va kul men jävligt segt. plus att ingen i klassen lyssna på mig när jag för en gång skull visste svaren på frågorna.. attans också! Sandra har bakat idag också men jag som skulle vara klock vaktare misslyckades med min uppgift så kakorna blev brända.. nedrans så dåligt.

ikväll kanske det blir att se film hos mattias, vi har the grudge maraton och kollar på en film varje kväll det började i söndags kväll, igår så blev det tvåan och ikväll ska vi avsluta med trean, låter ordningen logisk på ngt sätt?. :)

aja måste plugga. Ja kommer hem om fem typ fyra dagar bara så alla vet! :)

och du anna när kommer det mer inlägg från en annan del av gros? du är dålig på det här. ja vill veta hur du mår och vad du fyller för funktion i samhället kom igen nu?!



Man väljer lika litet sitt öde som man väljer sina föräldrar eller sig självt, sin kroppsstyrka eller sin karaktär eller färgen på sina ögon eller vindlingarna i sin hjärna.
Man får dem, och man har dem, och det händer att man mister dem. Men man väljer inte.


Puss puss.

hej ja är jätte snygg :)

Hej lisas blogg ja är så sjukt bra så ja har spungit en mil idag utan att stanna :) eeeeeeh lisa är elak å bjöd icket på mat så nu sitter ja här hungrig som en gris och leker på msn, sandra är däremot snällare å ska bju mig på pizza :) Sen så ska ja ut å skejta och om ja har tur får ja med mig pluggisarna tydligen inte lisa för hon vägrar säger hon. men Sandra brukar va snäppet bättre. juste ja måste lägga in en bild på mig så alla ser hur sjukt galet äckligt mega söt ja är :)

Fs 5 tail i vintras här i vännäs ( Vännäs är stället där de händer). ajajajaja tja hejdå puss <333333333 hej lisas syster föresten <3 /////gånger13 + 2      Olleeeeee :)

sit down, sit on the ground take of your clothes and start digging for your soul

Hej, läget har ju varit sådant att min blogg har varit kidnappad. en hemsk händelse. Vi pratar inte mer om eländet!.

Så i helgen har mamma anna och jonas varit här uppe. det var jätte skönt att få träffa dem igen, få massa god mat och kläder. hade biologi prov i fredags gick ganska bra ändå, med tanke på att ja inte sov så mkt natten innan. Anna var även gäst i klassen på fredags matten, inte världens bästa lektion kanske men aja den speglade klassen iaf alla kollade på film.

I helgen har vi chillat, varit i umeå, och skejtat. fin besöket från norrköping har fått träffa de flesta av mina vänner här uppe, det blev lite fullt hus i lördags kväll. Hoppas ni tyckte om dem, de är lite speciella folk här uppe, men det är ju som sagt vännäs.
Asså jag är så sugen på att skriva ett skämt som jag drog igår så här kommer det:
Idag ska vi prata om ånger, men inte vilken ånger som helst.
Utan tampånger!

Aja idag har vi inte gjort ett piss, gästerna åkte hem, då blev det tomt och tyst. Men jag åker hem om en vecka :) Då jävlar!




Time,pass by, as I´m laying in my bed beneath the sky
cause when there is so many things
that you really wanna do before you die

Hår

Nu sitter vi här i källarskrubben och pillar med hår. Jag undrar varför vi alltid ska tänka på våra döda hudceller. eller vad nu hår betyder för oss, där är något kvinnligt med långt hår men många anser hår vara manligt. Jag vet inte riktigt var jag ska placera håret. Manligt, kvinnligt, äkligt, långt, kort, snyggt, fult? Min kunskapsbank wikipedia säger Hår är trådformiga proteinutväxter från hårsäckar i huden hos däggdjur.. Här färgas det hår till höger och vänster. Hoppas alla blir lyckliga.

/ Gros

Hej hej bloggen

Godmorgon. Det är fint väder här uppe i norr och vi älskar det <3
Tjenixen pixen jonas sitter här berdvid mig och chillidillar. Det var en jobbig resa men nu är vi alla framme och lyckliga. Jag Är snyggast i världen

Önskar man kunde göra video blogg då skulle ni få se på fjortis bloggande till tusen i dag. Jag har nu lyckats med något som jag fick kämpa med en lång stund säker 5 minuter. Jag har bytt lösenord lite här och var så det skapas nu vissa problem för lilla Lisa. men just nu sitter hon på biologi prov och är inte så vidare medveten om detta bus. Det roligaste av allt är att den hemliga frågan Lisa har på msn har hon svarat fel på. Men det är bra att vi är syskon för då tänker i i samma banor och förstår då att svaret ska vara lätt att komma ihåg och då är det ju bäst att det är fel. Så nu vet alla att ni inte ska försöka byta det lösenordet för det kan bli svårt.
Det är även så att om man glömmt sitt lösen till hotmail kan de vara snälla och skicka ett mail till en med nya inloggnigs uppgifter, saken är bara den att man inte kan läsa mailet för man kan ju inte lösenordet. Jag säger bara en sak - Dagens samhälle är för smarta för sitt eget bästa. Nu ska jag ut och springa och försöka förstå mig på hur lisa ska lyckas hitta tillbaka till sin blogg (: Puss och Hej leverpestej.

/ En annan Gros

I don't wanna se you with someone, I just wanna be that special one

Hej, denna veckan har varit seg. i alla fall tänkte skriva lite snabbt innan jag återgår till att plugga. Igår pluggade jag mesta dels av eftermiddagen, var även på besök hos några klass kompisar och blev bjuden på fika mycket trevligt och gott vill ja lova. sen blev det hem och plugga matte med sandra och dansken igen.

Idag hade vi matte prov det gick väl sådär är gabska säker på att ja har fel på en uppgift men vill inte tänka på det jag blir förbannad när ja vet att jag gjort fel. haha. i alla fall sen idag har jag kollat avenyn. vart med ollebolle och typ skejtat sen suttit hemma och pluggat biologi. sandra och jag har även ätit något annat än pasta för sörsta gången typ. gott. sen har vi städat lite granna eftersom vi får fin besök över helgen som kommer upp i natt. nice. Nu sitter sandra, simon och ja är o pluggar biologin är fasen svår plus att det är tyska förhör på verb imorgon med har inte ens pallat kolla på dom än. blir väl att sitta med biologin några timmar till antar jag.

Längtar till inatt för då kommer älsklingen syster och mamma :)

peace.

Lura mig, nej,nej vad folk än säger

Hej hej hallå. Jag är trött. jag mår inte bra. 

Idag har ja mått skit hela dagen, började med att stoppa i mig massa piller och typ snyta mig i en timme för att vi skulle ut och springa med snowboard/jibb. Jag sprang en bit sen dog jag typ. Sen dess har jag inte direkt mått bättre. Har sjukt ont i halsen och oj vad jag klagar. Satt i skolan och typ sov på varje lektion mitt huvud höll på att explodera. efter skolan har jag legat i sängen.. just nu sitter jag under mina två täcken och fryser som jag gjort de senaste timmarna det är sjukt kallt, eller?  jag borde verkligen plugga har läst lite biologi men huvudet vill inte vara med. Matten lär ju inte gå bra. Okej jag måste sluta klaga, jag mår bra min mor och syster kommer upp om två dagar, Niiiiice :)

Igår vare måndag, hade en lektion om typ motovation, målsättning och utveckling typ. man fick sig en liten tankeställare. Efter skolan vare grillning och brännboll med alla snowboard och jibb. trevligt. efter det blev det chill va typ i rampen lite och sen kollade ja film typ. 

nu ska jag fasen stoppa i mig lite mer piller sen sova.
Pusspuss


Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann.


I don't want to waste my time, become another casualty of society

Hejsan, helgen är snart över. det har gått ett tag sen jag skrev.
det har varit torsdags kväll - nästan alla åkte snowboard eller skidor förutom ja typ. Sandra var jätte duktig heja henne. Det blev även lite häng hos samuel senare på kvällen. Trevligt.

Fredag då. Först taco med lite folk hos Maria gudomligt gott. Sen drog vi hem till oss kom lite till folk. Sen var vi hos Elin på för fest, ännu mer folk. Tillsist blev det fest hos nån Moa. En mycket lyckad kväll vill jag säga endå. Blev nån typ av efterfest hos samuel men jag drog hem och sov.

Lördag, det var igår det. det var en seg dag låg och kollade på family guy hela dagen typ, kalle olle och edvin var här. sen på kvällen så drog jag och sandra in till umeå det va även lite annat vännäs folk som vi mötte på bussen dit. Det skulle vara fest men aeeee det va dåligt och det var kallt. aja, jag och sandra fick bo över hos olle i alla fall, snällt snällt.

Söndag, inte gjort ett piss. kommit hem från storstaden ätit och suttit vid datan. läser lite biologi också men det går inge vidare. Har biologi prov och matte prov den här veckan så inte skoj, det blir att försöka plugga lite de närmsta dagarna.
ja och jonas har vår 6 månaders dag idag, älskar dig<3 :)

sandra o lisa :)

i'm not an artist i'm a fucking work of art

vilken bra mening det är egentligen..
Jahooopppp, jag har massa överskott energi och jag menar det men ändå så sitter jag här? vad äre här för liv.
Hadde sov morgon imorse men det glömde vi bort så vi gick till skolan en timme för tidigt, haha fail. Hade engelska grammatik test idag, jag chansade på hela och fick 19/20, det kan ju bara betyda en sak? jag har nästan ALLTID rätt. Nu sitter jag och sandra här och gör ingenting.. jag smsar inte ens, jag får inte haha illa att slå vad om en så livsnödvändig sak.

Igår hände nog inte så mycket var på ikaros och skejtade inte för att jag skejtade men det va ju kul att gå dit. Vi kollade även idol hemma hos samuel med lite folk. Hade vatten krig också det slutade med att jag vann! på att bli blötast..

ikväll ska typ massa iväg till ishallen och raila.. jag hänger väl på men tänker inte testa att åka och just därför ska jag inte smsa något heller. Ett plaströr kan ju faktiskt göra ont, det tror i alla fall jag. Nu vill jag ha middag men klockan är tre. får väl plugga ett tag då usch. tyska starka verb inte skoj.

min syster mamma och älsklingen kommer upp om en vecka :)



You wanted perfect
You got your perfect
Now I'm too perfect for someone like you


PUSS

Svettas, ta ett extra pass, sitter du kommer din rumpa växa fast

hejhopp. jag sitter. slutade skolan för mer än en timme sen men har bara hunnit diska, det var en jävla massa disk haha jag bakade igår igen ganska länge sedan sist kände jag. mina fingrar är alldeles skrynkliga nu.. inte skoj. idag hade vi sovmorgon till tolv men jag och sandra åkte ut till amanda och spanade in hennes hästar och kaniner. det är en uppgift i skolan vi har att typ skriva en rapport om hur ett djur beter sig.
Jag har massor utav plugg som måste göras.. matte engelska grammatik och tyska läxa. jippi och jag vill ut känner mig helt trött och seg.

igår vare också skola slutade tidigt, men blev att vara ute och skejta typ nästan hela dagen plus kvällen, var inne ett tag och bakade och kollade tv men annars var vi vid rampen nästan hela tiden. inte för att jag lär mig något men jaja.. det blev att vara hemma hos samuel på kvällen och glo på nått konstigt program på tv, nice :).

nu pratar ja med systra mi.. jag borde plugga men ska kolla avenyn snart tror som jag längtat :). hejsvejs!

En obehaglig distans en konstig känsla nånstans, det känns tomt - eller hur?

Tjabba, det är söndag jag har egentligen ingenting att skriva vad jag vet men anna panna ville ju ha ett till inlägg så here it comes.

fredag: var ute hos malou det blev bakande och mat lagande och en massa ätande. var med malou, amanda, maria, natalie, sally och så sandra. mycket trevlig kväll. blev att sova där vi satt uppe ganska länge och umgicks med malous bror och hans vän.

Lördag: provade palt, gick att svälja ganska inte det godaste man ätit men vad ska man förvänta sig när det kommer från norrlänningarna själva.  när vi kom hem från malou gjorde vi inte så mycket pluggade lite och sådär sen blev det skejta en stund och prata i telefon. försökte lära mig att droppa så nu har ja blåmärken överallt röven är helt bortdomnad. skejtade även på kvällen, vi drog till samuel och kollade film sen blev det skejthallen. maria malou och sally kom och skulle skejta också ganska skoj. jag kan inte ens räkna hur många gånger jag ramlade bara av att stå på den där lilla brädan förstår inte, det är omöjligt. Sen drog vi tjejer till samuel och nisse igen och kollade scrubs tills det blev dags för lisa att sova.

Söndag: ingening har hänt ingenting kommer att hända. kanske drar till ikaros för att skejta men vet inte sandra ska visst plugga först.

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag.


skola

hejhopp!
sitter i skolan har precis haft en svenska lektion full av gramatik och vi har på en timme gått igenom ordklassen verb.. piuuh. blev lite mycket för hjärnan kankse. vi har även engelska lektion om fem minuter, toppen kul!

igår var jag inne i storstaden Umeå för typ fösta gången, trevligt värre. Åkte in med Malou Sandra och Olle, jag köpte en ny skejt, så nu måste jag bara lära mig åka på den också. Vi åkte egentligen dit för att sandra skulle köpa skor men inte fasen köpte hon några. det blev att vara kvar i Umeå tills typ tio då bussen gick hemåt. Sandra och Malou åkte dock hem vi typ sju, men jag hade inget att göra hemma så var med Olle och Christoffer i stället.

Vi slutar tidigt idag, har ingen tyska :). ska till Malou ikväll hennes mamma ska bjuda oss på riktigt mat , nice! det skulle komma lite andra flickor dit också så det blir nog RÅ skoj.
aja nu börjar snart engelska.

Hejsvejs! :)

Åre, plus jag hatar flugor.

Japp igår kväll kom vi hem från en ganska nice resa till den lilla orten åre. Det var alla jibbare och snowboard ettor, väldigt trevligt folk endå. Börja med buss klockan 6 på måndagsmorgonen som varade i 6 timmar sen var vi på besök på en skid/snowboard fabrik. på kvällen blev det bad skejt och sen sprang det plötsligt runt nakna grabbar på åres gator, haha så sköna, och tydligen var de även utelåsta så de var tvugna att gömma sig på mitt hotell rum , det var ju som himmelriket med fem nakna pojkar på rummet haha ;). efter det var det lite tv tittande pratade även endel i telefon vilket alla klagade på.. föresten så klagade alla på mig hela tiden, mitt skratt min dialekt vet inte vad dom inte mobbade mig för, jag ska vara tyst i framtiden asså.
igår kväll kom vi hem och blev typ att packa upp och sova, skönt. skulle sovit på bussen med en viss kalle såg till att jag var vaken och såg på en skit film, män som hatar kvinnor. han vägrade tala om hur den slutade.

Nu har jag vart i skolan ganska skön dag förutom att vi fick mer läxor.. jag är inte van vid läxor de stressar mig och ger mig huvudvärk. nu sitter jag här ska till ica och köpa frukost tror jag sen ägg för jag ska baka kladdkaka :). Det ska komma besök ikväll tydligen och dom ville att jag bakade åt dem så jag tänkte om jag gör det slutar dom kanske mobba mig, men ska nog inte ha för höga förväntningar.

jag hatar flugor, typ varje morgon här uppe har jag blivit väck av nån jävla fluga man blir så irriterad. deras surrande asså. Nu flyger det runt två stycken runt mitt huvud och jag blir galen. nu måste jag sätta fart med läxorna..

här ska det finnas bilder från åre resan enjoy!
http://picasaweb.google.com/sandradejin/Are3181909MenJibbSnowboardLiljaskolan#
pusshej!


RSS 2.0