kräftor!


igår var en trevligt kväll, hade jätte roligt. jag amanda malou och sandra åt kräftor och flummade runt som jag vet inte vad. Sen kom simon när det var dags för efterätt  haha han är klockren. vi drog senare iväg till en grillplats och där var det ju en del folk , typ bara folk från skolan men det var skoj! festen eller vad det nu var spårade dock ut och vi stack där ifrån. blev att vara med amanda samuel sandra och simon hos oss. när de äntligen stack somnade jag som en stock. simon sov dessutom över här, uuuh det måste hända något mellan sandra och han snart asså ;)

idag har ja inte gjort mycket, sovit, ätit lunch pluggat handlat skejtat och deppat, deppat och deppat. pratade med anna och deppade pratar med jonas och deppar. åh vad jag älskar söndagar! som om det spelar någon roll att det är söndag?  aja ska dra till rampen om jag orkar annars blir det väl att deppa.
puss :/

jadu

Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker,
och tron är ofta den som ger oss styrka.
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
när ångesten och ensamheten kommer.

dagarna som inte riktigt finns.

tjenare chillenare.
igår då va, så va malou här ett tag sen promenerade vi till maria där sally också var sen gick vi till nån friidsgård eller vad det nu kallas här uppe. på vägen dit upptäckte vi att sandra var blond. väl där vare väl lite folk man kände igen, några få. haha vi fick gratis mat så klart sandra och jag var på i alla fall. hahah. körde äckel leken, det var seriöst både äkligt och läskigt. man skulle stoppa ner handen i fyra olika hinkar med jag vet inte vad i för jag hade ögonbildel och så skulle man plocka upp en träbit typ. det var inte för fräscht faktist . typ fil spaghetti gröt och jag vet inte vad.

efter att ha varit på den där ungdomsgården ett tag drog jag sandra maolu och sally till pengsjö för att få gå en spökvandring som skulle hållas där ute. det var fan spökligt bara att åka ut dit i mörkret.. väl där så gick vi ingen spökstig haha men det var kul ändå var även där några få man kände till. vi körde massa klassiska lekar, typ som kjesaren av kina sandra fattade ingenting ännu ett bevis på att hon ÄR blond. jag och malou åkte hem för hon var tvungen att passa en tid så var väl hemma runt tolv. sen pratade jag men jonasponas tills sandra kom hem typ. shit vra trött jag var igår och usch vilken huvudvärk jag hade.. eller a har. jag får damp.

okej vad ni inte vet är att jag imorse var ute och sprang, oj asså jag blir förvånad varje gång. sen var vi och handlade haha ska ha kräftskiva hemma ikväll :) myspys jag malou amanda och sandra. vet inte nån mer kanske dyker upp haha. det är fint väder ute så tänkte ta en promenad snart och se om den här **** huvudvärken försvinner. men jag fryser. 

http://picasaweb.google.com/sandradejin/SkateIVannas#   det är en länk till en massa bilder typ om ni vill veta hur en dag här uppe kan se ut och se lite av det folket man får dras med :) haha.

The sun is shining now, but still I´m feeling cold

sitter i skolan

jag glömde ju bort att skriva igår, illa illa. men iaf, igår var slutade vi tidigt i skolan. så dåhade vi fritidsgård hemma simon isak och malou satt där och väntade på bussen. vi har en bra busshållplats tydligen . efter det tvingade simon ut mig och sandra att skejta, hemskt. men jag åkte inte så mycket satt mest och hade ont i huvudet. vi gick även och handlade köpte blodpudding? asså finns det något som smakar så illa som blodpudding? Men vi hade bacon till så jag blev mätt ändå. Sandra och jag hade organiserad stor städning också. vi dammsög tvätta golven och badrum och köket. det blev riktigt fint hemma, luktar typ fortfarande kemikalier.

efter städandet hamnade jag åter igen i rampen, fast denna gång hade jag inte ens några skor så då blev det inte mycket skejtande det gjorde lite ont i fötterna. sen gick ja hem och paratde med min älskling, och sandra hon flydde iväg. sen fick jag fin besök av samuel, rasmus och nisse. mycket trevliga, vi spelade fotboll haha. två försvann och kvar var bara jag och samuel, haha han fastnade vi datorn sen tv, en mycket social prick det där. aja. sen blev det dags att sova en hel dag utan att baka. sandra kom hem typ först kvart i tolv.. undra vad hon gjorde hos simon ;) haha.

nu har jag engelska lektion jippie! pusspuss

skola, baka, fika, skejta, baka fika :)

japp typ min dag. i skolan fick vi vår första läxa att skriva ett brev till svenska läraren. vi hade också ett extremt svårt prov idag, det var läsförståelse och jag fatta fan inte ens frågorna.. helt sjukt och det skulle bara vara en enkel diagnos.. usch. vi hade idrott också där vi körde samarbets övningar haha gick ju inte så bra kanske men kul vare ju ändå. vi har idrott med två andra klasser så vi är en hel del folk. direkt när vi kom hem bakade sandra en rulltårta som vi fikade upp med simon.. att bjuda in honom var ett försök att äta upp de fyra litrerna glass som ska vara uppätna imorgon. eftersom vi har i läxa i tyskan att ta med oss en varsin tom glasslåda så äre bara för mig och sandra att äta haha. efter fikan tvinga simon ut oss för att skejta hha det var massa folk vid rampen men ja körde på.. lärde mig faktiskt en hel del, nu kan jag stå på den där brädan med någorlunda balans hade en privat tränare haha, fluffy . sandra blev riktigt duktig fan, nu är jag avis på henne men det är bara för mig att träna vidare. kanske kommer upp bilder imorgon har inte orkat lägga in några på datan. efter att ha "hängt" vid rampen några timmar gick jag in på grund av köldskador haha. vi har nu bakat ännu en gång, simon och jag gjorde chokladbollar. Vi har även samuel på besök,  han är yr, osociala jävel som bara snor ens data. men nu pallar ja inte skriva mer ska sociala mig lite med de andra.
hejsvejs :)

sova skola sova

jag är såååå sjukt trött hela tiden. har haft konstant huvudvärk de senaste fyra dagarna, inte kul och så är jag helt slut hela tiden. vill inte bli sjuk så så jag är helt kärnfrisk, jag lovar, jag har intalat mig själv det i alla fall så nu borde ni tro på det :).

inatt har jag sovit väldigt dåligt, typ tänkt för mycket och inte sovit.. vilket resulterade i att jag var trött när jag skulle upp i morse så det blev morgon frilla och mjukis till skolan , :).  först åt vi frukost sen fick vi våra datorer, sen hade vi inte lektion fören efter lunch så vi satt i nått uppehålls rum med våra datorer och spelade xbox. trevligt värre . sen hade vi matte jag höll på att somna när han förklarade primtal och faktorisering, men vissa är ju långsamma med matten så ikväll måste jag hjälpa sandra för hon ligger redan efter hahahaha.. vi hade även tyska innan vi fick gå hem.. det kommer bli svårt alla kan typ massor utom jag och sandra.. men fick ihop ett brev på tysk/svenska som jag lämnade in innan lektionens slut i alla fall. efter det slutade vi då var klockan två nu är klockan tjugo i fyra och vi har inte gjort ett piss men som vanligt är simon på besök och jag ska väl snart ta tag i mitt dagliga bakande :P ska bara sova först. sen ska jag färga sandras hår.  jag är tröttelitrött trött ska sova bara simon försvinner haha. god natt !

baka :)

hejsan, gissa vad jag gjorde nyss ? jag bakade haha förvånanade nae. men gott. skulle göra havreflarn men slutatde med att det inte blev några flarn utan snarare havrekaka , toppengott! annars har vi idag haft måndag, usch värsta dagen i skolan, vi har biologi, engelska svenska, matte och jibb allting på samma jävla dag.. så från och med nu hatar jag måndag ännu mer.. haha. första gången vi träffade de andra jibbarna idag vi är nio stycken jibbare och det är faktiskt en annan tjej där  fast hon åker snowboard så.. det här blir säkert bra haha, jag ska såååå göra bort mig :).  efterskolan har vi ätit kräm, färgat sandras hår , jag har lagat spaghetti och köttfärssås, vi har tvättat och nu har jag även bakat. vi har också simon på besök som vanligt haha trevligt värre :) ikväll ska jag försöka läsa min nya engelska bok, letters from inside verkar som en helt okej konstig bok men det blir nog trevlig läsning.. typ lika trevlig som min blogg. nu blire lite bilder.  pappa önskade bild på resultate av målningen så here vi go:
den sociala och glada klassen?tvättarN<3
 

dagen vi kallar söndag

hej, igår kväll kom det lite folk hit sen stack vi ner på byn. det var trevligt tack för kvällen :). idag har sandra sovit. och sovit och sovit . jag har målat sandra hjälpte till lite i början men sen somnade hon igen.. haha det var spännande jag satt i köksfönstret och målade. målade skrivbordet och lådfrontarna på min hurtsh. haha. jag pratade med min älskling jonas i telefon i nån timme :) medan sandra fixade lunch  köttfärssås och spaghetti. sen kom simon dansken från klassen på besök för han hade lämnat sin skejt här igår kväll han är kvar än, han har varit här nu i ganska många timmar. sandra har "lärt" honom baka negerbollar och lockat hans hår haha blev riktigt snyggt. har pratat eneglska hela dagen idag så jag får fasen konsentrera mig nu när jag ska skriva på svenska. vi måste ner till ica och köpa toa papper inte kul, inte kul. men det får bli senare ingen av oss är kissnödiga ännu så..  nu ska jag fortsätta vara social hejsvejs! resultatet av målningen.. i fönstret där satt jag och målade

mat, mat, mat..

japp, idag har jag och min följeslagare sandra gjort.. jadu vad har vi gjort? ätit. vad ska vi göra? jo äta. imorse sov vi logiskt. sen fixade jag frukost, vi åt, vi stack ut och sprang åjo, fast hm sprang kanske jag inte gjorde. sen gymmade vi, haha värsta biff gymmet, där ska vi hänga i fortsättningen, toppen.  sen tog det oss två timmar innan vi återhämtat oss. vi har hunnit fundera på att måla och kommit fram till att vi inte hann? för vi har ju sååå ont om tid. vi  gjorde lunch, ett kilo oxpytt haha vi är tjocka, till det hade vi spenat med smör, tomat och gurka.. mums! sen vallade vi våra snowboards så någon nytta har vi gjort.
sen tog vi skejtsen och åkte ner till ica för att handla, det är så sorgligt att handla. typ ägg och mjölk värt. usch dyrt. men vi mötte den enastående marcus haha trevligt trevligt, vad han nu gjorde i vännäs kan man undra..
nu sitter vi här vid varsin dator vi är så extremt sociala med varandra verkligen.. vi ska nog laga mat nu göra hemlagad pizza det står att det ska vara nyttigt i min studentbok. lite svårt dock för vi har ingen skinka hemma xd. det blir nog köttbullemacka i stället.  shit vad tiden rinner iväg när man bara sitter och glor..

igår kväll stack jag och sandra ut på promenix i vännäs mörkret, vi mötte malou och hennes vänner så vi cyklade runt lite med dom och ja det slutade hemma hos oss där vi bjöd på gissa vad? kladdkaka! :) vi ska nog träffa dom ikväll igen trevligt trevligt, vännäs kanske blir lite roligare om man känner några..

jag saknar alla där hemma <3 . och ja det är bra kvalitet på bilden.
jag saknar min syster..

vad ska man säga..

asså herregud, ett till inlägg samma dag det känns inte bra. men det finns verkligen ingentinng att göra här om kvällarna. nu sitter jag och lär mig gimp ngt program typ som photoshop, jag fattar ingenting och inte det minsta intresserad heller men vad gör man inte för att fördriva tiden. jag har inte lärt mig mycket än fattar knappt hur man lägger in en bild :P . borde träna borde verkligen träna efter alla god saker vi ätit men orkar inte och vill inte.. så nae. ska kolla family guy nu sååååå hjärndött!
jag och sandra hade kul i vännäs, höhö jag ä supermodell

21/8 kl. 16.34

jahopp, idag har vi varit på utflyklt till pengsjö, ett litet bad ställe utanför vännäs med hela klassen. jag amanda och isak var i samma grupp när vi skulle göra några uppdrag, ojoj vilka ljushuvven. vi gav oss ut i en lite sketen kanot, det var nästan storm, jättelika vågor var det på den lilla sjön. men dumma som vi var gav vi oss ut när det var som värst det var ett äventyr det. jag satt i mitten och stabiliserade amanda paddla som en kung och isak han skulle hela tiden svänga .  det var nära ögat (vattnet) några gånger får man väl säga men eftersom jag hade mobilen och skulle mäta upp den sträckan vi paddlade på så förbjöd jag dem att välta, och vi klarade att ta oss över sjön efter många om och men. vi klarade även tillbaka vägen, det lustiga är att gpsen sa att dit vägen var 188 meter medan tillbaka vägen bara var 92 meter. konstigt det där.  sen har vi räknat grässtrån, grillat korv på pinne ytters scoutigt och spelat kubb.min grupp ägde på sitt eget lilla vis, eller vare epic fail kanske ? haha. öhm sen har malou, isak, johan och stellan vart här trevligt värre :) nu har sandra och jag fixat gymkort typ, handlat och lagat tacopaj som står i ugnen och sprider en gudomlig doft i lägenheten. sandra håller även på att baka en kladdkka för tillfället, oh det är ju inte fel på en fredag? :) nu ska jag äta paj mums hejsvejs

20/8 kl. 16.10

tjenare. jag lisa gros har nu en blogg.  vilket jag även haft förr men aldrig skrivit i så nu gör vi ett nytt försök. det blir inte lätt, inte för er som kan tänkas läsa den iaf. ja, just nu sitter jag i mitt/ vårt rum eller kök eller aja.. och vad gör ja jo inget alls. det är ännu en dag avklarad i skolan.. ganska trevlig vi har fått en ny i klassen. kan ju föresten förklara min klass, NV09 på liljaskolan i vännäs..
Först ut fall x: en vacker människa i sina bästa år.. eller ne, den är speciell . väldigt oerhört extremt allmänbildad om man vill säga så.
fall y: jarrå en till likadan typ näsan i vädret också..  rättar allas fel och har själv sagt att den är smart, så där ser man..
Sandra: min sambo! ojoj. en knäpp dum blondin som sitter tyt i klass rummet och gömmer sig..
Lisa: jag själv.. ja jag är ju rolig det måste jag medge.. sen ser jag tydligen ut at var osmart de i klassen trodde jag hade typ max 180 poäng när jag gick ut grundskolan.. då tänkte jag frågan är om jag verkligen hade hela 180 poäng? aja känns ju bra att inte se smart ut. eller a gör det verkligen det?
men men. sen några normala.. vi har tre killar, nej fyra ojoj kom en till idag en dansk haha man fattar noll av vad han säger men han är snowboard åkare i varje fall. vi är 14 stycken i klassen totalt mysigt värre :) det här går nog an.. åjo! nu ska jag nog åter gå till att spela data spel, hitta ett väldigt trevligt ett, nått skidspel, väldigt lärorikt!
känns relativt ovärt att skriva ett sådant långt inlägg när ingen ändå vet att bloggen existerar. men noga.  hejsvejs

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0