Jag har ett jobb, det är nog inget vidare. Jag har en lägenhet där ingen vill bo..

ja antar att det låter löjlig men möjlig owaauowaauoaau..

en gång åt linda äggmackor, denna gång var idag i railbacken eller baken.ja asså hon delade dock inte med sig men vem vil ha en frysen jävla macka, inte vill då jag iaf.

vi var iaf och raila idag och ja var fööör bra för att vara dålig.. det var menigen att ja skulle ramla så vi kunde göra en rolig railedit men inte fan ramla jag inte.. det var inte okej dock gjorde linda både kullerbytta och sälen vilket var oerhört vackert
där fick den till den!

det var dock gårdagen då det bjöds på romantisk middag hos lindabinda bara vi två var mitt livs bästa och enda dejt, sen kom lite randomflickor och störde som typ maria nathalie malou och felicia trevligt blev det och vi slutade hos några hockebögar.. illa säger ja bara illa ingen musik smak alls.. fuck the macarena!  haha

men just det åter till dagens händelser, dagens outfit? hm.. kan ni gissa allt det vanliga utom mössan! mhm! mössan byttes mot smink och plattat hår ÅMEN! vi åkte till Malou och spelade poker  LINDA VANN.. jag är varken stolt eller förvånad.. bara smått förvirrad och sinnesrubbad..

LINDA förstörde även min dag genom att på min dator, på min egen jävla dator slå mitt alltså mitt rekord på tetris.. fy fan linda.. detta hände dessutom samtidigt som jag gjorde pannkakor åt den häxan.. nu trycker ja extra hårt på tangenterna för att beskriva min ilska.

men gue så mkt läsning det blev för er herrå och god natt ! om det nu blir en god natt.. eller hur blir det EEgentligen..
puss

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen. För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Men den gamla goda tiden nu kommer den aldrig tillbaka...
Och jag svär att varenda fyllo på varenda bänk i varenda hörn hälsade på oss
Natten jag fann dig
Och jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför
Natten vi kysste all skit vi gått igenom här ajö .
/ håkan.

asså varför. varför. mitt liv leker.

jag dricker glögg med balkong dörren öppen inatt, jag är så trött på alla mejl och koder


hejhej, hoho, tata, dada. ne nu orkar ja inte mer dansken är fjompig :) haha nu ska jag och sandra snart iväg på födelsedags fika grattis malin på födelsedagen!

idag var vi ibacken det gick inte så bra ja ramla varje gång ja testa 3a i stora hoppet så nu har ja ont i kroppen .. hihi. linda var dock my man och vågade hoppa fast hon typ aldrig gjort det förr ja är stolt! great job!
annars var dagen nice, som vilken jobbig måndag som helst. ja och linda flummade på som vanligt med sång i liften och gymnastik show i backen wihoo!

men nu ska vi springa iväg till malin måste bara hitta mössan nåstans :) sen måste ja hem och plugga massa blääärup! pusspuss


Hold your breath til its over, there's something left underwater

tjenare hej:)
det är åter helg och som vanligt inget att göra :) dock bara 14 dagar tills ja sitter hemma hemma hemma i norrpan! :)
har varit i backen på fm sen drog vi hem då det blev jätte lång kö, tack linda och malou :) haha asså ja är ine bra på skidor, ja borde inte få åka.. idag ramlade jag hela tiden och det blev bara värre och värre ja och linda bord inte fått vara där, det är ett för farligt ställle, hon blev ju ner nockad av en lift och allt. haha men sandra var duktig :)

igår vare fredag då åt ja massa massa massa chips med dipp :) och såg på sex and the city haha myskväll :)
dagen innan det var det torsdag då åkte ja och sandra ut till backen för att åka lite skidor, det va ju kanske trevligt om ja minns rätt.

just nu fryser jag som en lisa som fryser som tusan.. det har typ varit mellan 14-18 grader i vår lägenhet senaste veckan.. väldigt varmt eller? man får sitta med tjocksockar och täcke på sig, men vi är väl vikingar!

ikväll ska vi till malou ute i skogen och äta middag jag sandra amanda och malou mycket trevligt hoppas ja på :)
god mat lär det bli iaf :) malou ar ju tydligen den frivilliga mästerkocken ;)


frågan är ju varför jag ska se värst ut?

"Och när du ser på mig är det knappt jag minns 
ett enda öknamn de kallade mig,
Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din
och att dina ord i natten är det enda som når in
"

cutcutcut



födelsedags kalas hos samuel ikväll :) grattis på han!

nu lite depp..
Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Jag vissa stunder kan det kännas ensam
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
Som om hon skulle försvinna då
O vi talar sällan högt om våran framtid
Vi talar aldrig högt om det vi har
Dina drömmar blir allt svårare att se nu¨
Och mina finns snart inte längre kvar



I'll watch the night turn light blue, But it's not the same without you,

heeeej, ny vecka nya möjligheter!
igår vare ångest söndag såg två filmer, love actually och sen på kvällen gick ja sandra och janine på bio oh såg New Moon. den var ju bara överskattad precis som första filmen.. overkliga jävla människor jag dööör. alla i byn är ju monster förutom hon, för hon är typ odödlig eller vad? neee ingen film för lisa men många andra gillar ju den, plus edward är inte ens snygg.!

idag har ja vart en bra vänn, först köpte jag en tårta som jag ska bjuda samuel på imorgon då han fyller år (en prinsesstårta tyckte det passa) haha . sen har jag vallat både mina och sandra skidor, känner att ja gjort mina goda gärningar för dagen nu :)
jag körde snowboard idag på skidträningen hahah gick ju bra som tusan det där.. slog i knäna och det där med att hoppa var ju lätt bara landningen som ja nog måste slipa lite på tror jag.. den satt inte alla gånger höhö.

men aa imorgon är det kemi prov så kanske bäst jag pluggar lite på alla dessa tråkiga grundämnen, Hg hit och Sn dit..

Puss

den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut, hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Hej hej bloggen!


"smaken i allt ätbart står alltid i omvänd proportion till nyttigheten"

hej, tänkte säga att ja sandra och linda just var ute och åkte skidor i typ ja en halvtimme kanske, max. ganska ovärt att ta på sig allt släpa sig till den lilla backen 400 meter bort bara för att köra typ fyra åk.. men vi var ju i alla fall ute och ja ganska ensamma. bara för det var 25 minus igår och ingen av oss orkade köra då..  men a Så nu ska jag snart duscha.

hade jätte lång och seg matte lektion idag i typ en och en halvtimme.. inte okej. men sen skulle man pluggat tyska fast blev inget av jag gick hem och diskade ist.

ikväll är det uppdrag förstöra lindas lilla lägenhet! - haha vi kommer ju vara alldeles för många tjejer där som inte ryms egentligen. men ajja, det ska bli singstar så det sjunger om det iaf! (där satt den)

sup och själv, trevlig helg!

lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig?

hej, hej bloggen! hahaha jag och linda har varit insane idag! så jävla roligt vi har haft :D
är nu uppe i vännäs igen och tillbaks i skolan. börjat tre nya kurser, matte B fysik och kemi A myyyys :) verkar ju lagom roliga.
i veckan har ja åkt skidor måndag, åkt skidor gånger två tisdag och ikväll har vi också åkt lite. haha var bara jag linda och sandra där så blev inte mycket av seriös åkning då inte ;) men kul som tusan!

tänkte bara upplysa om att jag har jätte mycket plugg,  har typ projekt i både tyska och biologi, sen svenska analys och nått jävla kemi prov nästa vecka. aja inte värre än att man måste plugga.

jag saknar att vara hemma, det var jätte skönt att bara vara hemma.. :(  "borta bra men hemma bäst, tjusarbacken är den plats jag älskar mest där hör ja hemma och där bör ja bo, och leva tillsammans med anna och mor." den där texten kan låta bra om man sjunger med rätt melodi (svingelskogens avslutningslåt) :)

pratade med jonas nyss också, saknar honom.. inte kul :(

hejdå bloggen! mohahha

här sitter jag gripen för att ha stulit något som inte ens finns, hur är detta möjligt?

tjena hej, sitter i liljanstorp i västerås och chillar som alltid. fått en god och välbehövd middag och väntar nu på att tåget ska avgå mot vännäs.

lämnade funäsdalen tidigt imorse och åkte hela vägen tillbaka till de södra delarna av sverige. veckan i tänndalen har gått fort som tusan! det har blivit lite av skidåkning oavsett, var 35 minus och tydligen var det "inte så trevligt" att åka lift då så alla anläggningar av stängda.. så sjukt illa. men jag lull maria och lisa tog saken i egna händer och vandrade hela vägen upp till toppen med full skidmundering. den dagens bästa åk! gjorde även försök på backflip i kylan, haha fan va jag är bäst kom runt efter bara ett magplask. men landningen var kanske inte helt okej då ja la mig i lössnön. ajja annars hare det legat runt 30 minus varje dag och det har vait helt okej bra åkning i de nästan orörda pisterna :) en härlig vecka tillsammans med båda anna och jonas och massa roligt vi unga folk :)

bil resan hem idag var helt ok den också, haha blev svingelskogen och introtävling för hela slanten :) anna lämnade först av lollo och maria i enköping och sen droppa hon mig här som en påse med skit tack tack ;).
imorgon börjar den underbara skolan igen, häääärligt! kommer till vännäs kl.06.06 med packning som står mig upp till hakan undrar hur många vändor ja kommer att behöva gå för att få upp allt det där till lägenheten.
ajja tack för den underbara veckan i fjällen och det härliga lovet som nu är över !
puss

du hade tid

2009

Ännu Ett år har nu gått, ett år fyllt av nya äventyr.  Det började med en nyårsafton i staden med fin besök från Kalmar. Vintern kom igång där efter och det blev mycket skidåkning. Sälen, vasaloppet och massa Yx. Men den glada tiden varade inte för evigt.. fick en stång i magen, fick ligga på sjukhuset för ett tag sen några månader utan att lämna marken eller huset.  Lyckades lura hem en pojk till mig i alla fall så jag hade någon att umgås med och på den vägen är det. Kom tillbaka till skolan lagom till slutspurten och nationella proven. Blev en vacker resa till Berlin med tyska gruppen som kanske hade varit roligare om man varit intresserad.  Det var rock show med gamla goda bandet. Blev en fin skolavslutning med vackert piano spel från min sida, men en besviken lisa gick därifrån med fem poäng för lite och dock en trevlig kväll i folkparken. Sen kom sommaren, en underbar och varm sommar, mittemellan lagom och alldeles perfekt. Ja det blev ramsdal, det blev rix09, det blev orsa och vattenhopp, det blev peace and love, det blev segling och tyskland, Heide park och Biespingen inomhus åkning.  Mycket av denna tid spenderades tillsammans med Jonas som var som pricken över i:et för denna underbara sommar. Men inte ens den glada tiden varade för evigt, det började närma sig skolstart och det blev dags att packa sitt pick och pack och flytta till en stad bortom bergen. Så den 12 augusti lämnade jag Norrköping med gråten i halsen för att senare samma dag flytta in på skolgatan 5A i en liten by kallad Vännäs, tre mil utanför Umeå.  Första dagen på gymnasiet, i en helt ny värld så att säga, kände ingen och var bara allmänt sinnesförvirrad men det löste sig det också. Jag och Sandra hamnade i en liten klass med 12 andra personer av olika slag, i sal B34. Hösten har bestått av allt möjligt från glada miner till ledsna miner, nytt folk till gammalt folk, skejt till skidåkning och tärnaby, tåg åkande till att springa milen, Winter jam till att ligga hemma med popcorn i sängen och en sur jävla dansk hoppandes på en. Japp och all denna tid har spenderats med DejjaN, mycket matlagnings tjaffs och lite verkstad.  Som avslutning på detta år 2009 blev det party för hela slanten, för kostade det gjorde det men om det var värt är en annan femma..

 

Nu blir det att åka till Funäsdalen på söndag innan solen gått upp. Så kanske är dags att packa lite och sen chilla lite tetris tills Jonas kommer på besök :)


RSS 2.0