Kan inte stanna, men vart ska jag gå? Hur jag än gör blir det fel ändå.

vilken toppen bra bloggare ja är jag borde känna plikter kanske skriva kärleksdikter, ha onflikter med åsikter och motvikter. men aa på tal om vikter ja va på gymmet igår och linda tvinga mig träna armarna.. gick as bra klarade bänkpress säger inte hur många kilo ni kan ju gissa själva. efter dessa jobbiga övnigar skulle hon även ha mig att stå på händer? asså ne hela min tunga kropp på mina två små tunna armar. det gick inte ramla ihop som en hög hög på golvet typ fyra gånger innan hon gav upp sin dumma idé .så det blev att ligga låg,, jäkligt låg hon tvinga ner mig på golvet med jobbigt jobbiga situps och samtidigt som ja höll på att dö av spänningar imagen skulle hon ha mig att andas? vem prioriterar att tänka på andningen när det var situp man skulle göra..

a på tal om tal egentligen så har jag matteprov imorgon yey, skoj som tusan. eller?
skoj är däremot att jonas kommer på lördag :):) eller? joooo :)
och alla klappar takten, dansar ut på ängen och alla får sjunga lallala i refrängen, vi är som fiskar fiskar som viskar. vad ska vi göra , varför ska vi tänka? hmm intressant martin bra låt bra text hm..  under alla kläder barfota i solen sommarvind du är våt och jag är törstig? hmm
säger bara Martiiin - fiskar som viskar .
back to vad ja skulle skriva.. åkte skidor förut , raila hm gick väl sådär lever ju men gjorde inge trick sånt är svårt. jag vet inte vem ja är men för det mesta är ja ändå glad.
asså okej nae Jonas kommer om typ 47 timmar så neeee hejdå bloggen, puuuss


Människor hurrar och humlor surrar
peddar peddar, gurra gurrar
Anders andrar, niklas nickar
lennart lellar o leffe leffar
hajen hajjar o soffan soffar
eva evahahaaaar                          //GES


älska sådär som bara kära kan

hoppas alla haft en bra alla hjärtans dag dåvaa , själv har ja varit hos malou fått alldeles för mkt bröd och mat, gjort min egen pizza ganska gott :) sen körde vi skoter red och hoppade från tak nice :) men nu kan ja knappt stå för ja har så ont i magen av allt ätande, men tack malous mamma för brödet vi fick :) och all mat mohha
annars har ja väl tänkt lite extra på min älskade pojkvänn och familjen idag då eftersom det är en sådan kärleks dag och ja är så otroligt romantisk och gullig :)

aa det var allt puss på alla glada och lyckliga i världen,  värsta romantiska bilden yaao


där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt

tjena hej ,
när man läser andra bloggar känner man att sin egen blogginte har mycket vettigt att komma med men ändå ber folk en att skriva mer , då blir man lite fundersam om man verkligen borde. har man inget vettigt att säga får man väl ändå inget sagt.
men för att komma någonstans får jag väl som vanligt berätta om mitt liv.
har precis lämnat linh och oscar vid tåget de kom hit i torsdags morse medan sandra kom i onsdags morse. det har varit mycket mycket trevligt med fin besök från hemstaden och skönt med lite folk som kan prata normalt
inte något he hit och he dit där inte.
sen bjöds det på galet god mat och trevligt folk och skidåkning. idag till exempel skulle vi gå till backen när vi gått ungefär till la gondola eller ne lite länre så började jag tröttna på det där traskandet så ja försökte lifta och ja lyckades vi fick skjuts hela vägen till backen awsooome :), lisa är liftareN :) sen på vägen hem lyckades ja tigga skjuts av arvid så hans mamma skjutsade oss fram till dörren , ännu bättre :) tackar.

aa sen har inget hänt vi har ätit pizza linda har skaffat pojkvänn om man nu kan kalla det vän.. hihi klart man kan. hon och dennis blev tillsammans igår så dom firar ett dygn idag grattis! mohah tänkte bara så alla vet det nu att linda är inte längre min utan tydligen dennis tenniss.. jaja ja får väl nöja mig med bara jonasponas nu då :)
och han kanske kommer upp snart kanske kanske kanske :):)



aa annars har det inte hänt något så nu ska ja kolla på tv och dricka wasser, och det är kallt här . och ja saknar hemma som är lika kallt och ja älskar min syster :)
och gå nu och gör något vettigare än att läsa bloggar. eller iaf bloggar utan mening
puss

Know that I must pass this test So just pull the trigger

tråkiga nyheter om ni inte visste så består livet av femhundrafemtioelvamiljoner stycken för många val…Ibland blir inte allt som man tänkt sig och just nu känns det som om ingenting är tänkt även om ja tänker som en dåre. Livet är inte lätt har ja hört.. illa det må jag säga för vad skönt det vore.

 

Men att välja, att veta att det kan bli helt rätt eller bara fel, det måste ju vara det värsta livet har att komma med. att bo hemifrån har varit bra, roligt men även det jobbigaste jag varit med om. Att längta hem varje dag, att sakna familj vänner och pojkvän, inte kul inte kul. men man måste ju tydligen välja och ta chanser. och ja är glad att jag chansade och testade, men inget varar för evig eller? hur är det EEgentligen?

 

ska sitta hemma ikväll precis som igår för mitt knäeliknä värker.. kom till vännäs igår morse och blev första lektionen ute i backen, mohaha linda och jag är kungar fast av kvinnligt kön. jag föll hela tiden, vem i hela världen försöker sig på ett reflatrör,, är ju randig på kroppen nu av blåmärken sen verkade ja bara ha en förkärlek till att inte landa på skidorna i hoppen för det gick ju bara inte.. men linda landa ju inte heller på några skidor (eftersom hon åker snowboard) så jag var ju inte ensam.
imorgon bitti kommer linh och oscar upp hit mkt trevligt med lite besök hemifrån :)

 

tänkte bara säga, jävligt cool sida det här:

http://www.svingelskogen.se/index.htm


"varför dö när man kan leva"

varför bråka när man kan vara sams?

ja som försökte vara glad för ja skulle hem, men känns som ja lika gärna kan stanna här. förutom att mamma ska laga god mat åt mig..

rundradiosatellit

allt mitt flyt har flytt
nu har allt förfallit
det är bara husflit och oflyt

"en olycka kommer sällan ensam"

hejhopp i galopp. eller ne långsam skritt.
varför har man flyttat till norrland när det är hemma i norrköping som det finns mest snö.. här är det bara kallt och jävligt, fifean. sitter och fryser med ett glas vatten brevid mig. maten är slut och ja måste ner till ica men usch så ovärt när det är kallt även ute..
igår var vi i railbacken och körde lite jag klarade nästan en sån där downrail men det var inte lätt, att komma upp på railen tog all min kraft så sen gick det bara utför och nerför fast inte på railen. ajja. kanske blir att dra ut dit sen också men först måste ja plugga engelska grammatik tror ja och ja gå ner till ica..

och om typ 52 timmar sätter ja mig på tåget hem wiiii :) saknar alla så galet mkt och livet är piss här uppe.
speciellt när linda är iväg med snowboard i kittelfjäll, den häxan asså..

pussohej

I guess there is someone you would call if I wasn´t here

Bara en glimt i dina ögon..
Kan krossa min sorg..
Bara ett leende på dina läppar..
Kan fylla den med glädje..
Bara om du är beredd att kämpa..

Ska jag hjälpa dig..
Bara en kram av dig..
Värmer mitt hjärta..
Bara att se att du har det bra..
Kan göra mig stark..

Bara vårat blod..
Kan göra oss till syskon..
Bara döden..
Kan skilja oss åt..       '' 361


I'll try to think about the last time, I had a good time

Jag hade en gång en dröm
Jag trodde att den var sann
Så väcktes jag ur min sömn och drömmen försvann
Svara mig du
Var är den nu?
Jag bara undrar... Var är den nu?

RSS 2.0