tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Hej hopp gummi snopp.

 

Lov hare vart och nu äre strax över.  Har varit hemma i norrpan nu i en vecka jäklarns så skönt. Tåg resan hem var jobbig men trevlig, fabbe satt ju liksom på golvet brevid så man kan ju inte klaga mer än på att rasmus snodde min kudde. I veckan har jag kört doggie style och hängt med stickan han och ja är bästa polers, fast nu är han halt och det är mitt fel.. pour dog. I lördags åkte ja ut till landet direkt ja kom hem, så fick ja träffa hela tjocka familjen. Sen träffa ja även adam, och hyrde film och somnade innan den ens börjat.

 

Annars har jag träffat massa vänner, det där med att ställa om klockan i söndags det var svårt det, haha vi va ganska förvirrade där ett tag..  satt på espresso house i typ två timmar och mös med Sara här om dagen det va uppskattat :) sen har ja vart på stan typ varje dag med lite olika personer, även vart i linköping och på ikea. min mobil har även tagit sig friheten att gå sönder, det är INTE okej.

 

Igår va ja på net on net, ja och anna stod i kö i en halv timme för att ens komma in i butiken, det va bara för att få gratis korv.. kaosen inne i butiken behöver vi ju inte tala om. Men det va en upplevelse. Sen träffa jag bella i stan, så jäkla kul att få träffa henne igen, det gilla vi. Vi drog runt lite där sen åkte vi hem till mig och gjorde oss i ordning för att partaja.  Det blev lokalfest ute på vikbolandet för hela slanten, trevligt trevligt, träffa massa gammalt folk :) sen sov bella här och lämnade mig ensam imorse.

Så idag har ja tagit ner studsmattan tvättat båt och haft allmänt tråkigt, kan inte ens promenera med hunden ju, värdelöst. Men snart kommer syrrän med pizza och senare ska ja nog till mormor.

 

Simma lugnt.


I don't want to waste my time, become another casualty of society.

men ja! det är lov snart bara hmm fyra lektioner kvar.. har just haft biologi fatta ingenting men vem gjorde det egentligen?
igår vare temadag, ganska intressant, jag tvingade samuel att vara med i min klass, och mitt argument till att han skule få vara med var , han är min enda vän! jag kände mig ganska ensam igår faktiskt alla var borta..

efter skolan åkte ja in till umeå ja och sandra åkte till nån skejthall nånstans i/utanför umeå ingen aning det va tjejskejt kväll. ganska kul. gick ju dock inte så bra eftersom ja inte kan gå på mitt jäkla knä men aja. en frän grej vara att jag träffade en tjej som ehter emma där, jag kände igen henne jätte väl och blev tvungen att fråga om jag kände henne, det visade sig att vi gått utbildning för utbildare tillsammans i göteborg förra året :) det va ju lite tufft att ja kände en person i umeå bara sådär faktiskt haha.

efter umeå blev det att vara hemma och packa lite sen kom simon och simon, det börjar bli lite av en tradition.. och eftersom det var sista natten innan lovet tyckte terro att vi lika gärna kunde kolla film hela natten, hans argument vara ganska svagt tyckte ja men ja somnade ju också tillslut så. men när ja vaknar har ja bara ett täckte oh en kudde kallt och jävligt, så ligger terro där brevid med ett mysigt varmt täckte och tre av mina kuddar, jävla kött! inte okej.

ikväll ska jag åka tåg i bara tolv timmar trevligt värre, ska mysa med sandra samuel och mattias hela natten :) plus min youghurt och min kexchoklad. vet ni vad? imorgon är ja hemma, det är ju ganska så jätte skönt. så puss på det! så ses vi hemma snart :)


Snart är det Halloween

Jag Anna Gros fick en lite försmak på detta spännande årt stycke igår.
Ingen kommer tro att det är sant men ni kan fråga min mamma och Lisa för jag brukar inte ljuga.

Ensam hemma i ett antal timmar satt vid datorn tills det lät msom någon kom hem.
klockan var väll fem typ och jag visste att både mor och far slutar sju i Katrinsholm så nae det va ingen som kom. Jag stängde av musiken och det blev tyst, va väll så tills kl sex typ när jag bestämmer mig för att gå ner till köket och skriva ett sms till någon rolig snubbe typ Simon. Då när jag går ur köket och genom hallen, hör jag någon jäspa och det va ingen vanlig diskret jäsp det va som om personen stod i mitt öra och jäspa. Men samtidit så släcks lampan på altan. Det är ingen lampa med timer och den gick inte södern (jag har kollat upp detta efteråt) det var helt enkelt jäspningen som släckte den på strömbrytaren. För jäspningen följs av ett litet klick och sen slocknar lampan. Det är ingen skämt men jag var sjukt nära på att bajsa i byxan. Jag slänger mig bokstavligen ut ur huset, fick med mig bilnyckel och ett par skor. Jag sätter mig i bilen och ringer mamma i panik. Sen startar jag för att åka och söka trygghet hos Fille. Då ringer jag Lisa för att slippa vara ensam ett tag. Och vad säger Lisa ?! Jo kolla i backspegeln så det inte sitter någon i baksätet?

Nu slipper jag vara ensam mer ?!
Skönt men du, snälla hälsa nästa gång..
Jag lovar och svär men jag längtar inte till Halloween

/ En vit Gros


it's magic you know, never belive it's not so.

japp, precis duschat efter träningen hade cirkel pass med jibb. det va ganska skönt och nu äre slut, ännu skönare :)

igår vare dans, kan man tänka sig, lisa gros tränade street dans igår mohaha. det va kul men förjävla svårt, måste typ konsentrera mig massor för att klara av att göra saker med bed och armar samtidigt, plus att man ska hålla takten, njee går inge vidare. Men Sandra vill ha mig där så va gör man inte. jag åt isterband igår också, det va typ nytt och ja tugga svälj.

Nu ska jag äta hoppas jag, taco buffe eller va det va på skolan. bara sandra kan rappa på lite. efter det äre matte och tyska, wihoou hah. i eftermiddag kanske vi skulle ta oss till teg och åka skidor, men ja vet inte om jag pallar.



Hemma om 4 dagar :)

,

en rolig sida - Klockren.nu


Alla dansar, och jag tänker är du också själv?

The one and only wonderful Simon <3

Simon Stenberg, en liten undebar pojke dåva. sötaste pånken i byn. kommer från nyköping och är relativt ramdom RANDOM NUMMER 7. han har jätte gullig röst. Vi Fuckade oss genom hela biofilmen idag :D BENHÅRT!!!  simon är cpäääääääääää, men vi älskar honom ändå han är en bra pojke.

Då finns det ingen som tar en
man är kung kung kung i baren

puss på Simon, (Terro)

jag vill höra någon säga mig, att imorn blir en bättre dag

Tja bloggen : ).

Jag är ganska dålig på att berätta om vad som händer märker jag, det beror nog på att ja just inget händer, det regnar och är kallt. Men vi har fått upp lite mys och jul stämning nu, dricker julmust var och varannan dag och lyssnar på absolute christmas så de är ju nice. Inte för att det är jul än på ett tag men ajja. Öh i veckan har jag mest åkt skidor tror jag, alla dagar utom onsdag och sen helgen. I torsdags kväll var vi i umeå och körde. I fredags var vi lediga från skolan så då åkte vi in tidigt på morgonen, det var bara jag sandra och simon där hela dagen, inte så konstigt dock eftersom det typ ösregna hela dagen. Det va blött och mysigt.  Ganska kul att en gubbe kom dit och tog bort all snö.. men då lyckades vi på ngt mirakulöst sätt få honom att bygga ett hopp åt oss ist. Då blev dansken lycklig haha.  Men aah jag har fortfarande inte lärt mig att raila, gör samma fel hela tiden och har nu en böld på mitt ben, toppen bra Lisafis.

 

I fredagskväll var vi hemma och var trötta, simon stod och lagade pannkakor fram tills typ tio sen åt vi sen kom det folk på besök och vi kollade film till typ tre. Inte mys att se saw 5 precis innan jag skulle sova, det gick ju inte så bra sen dåva och vilket dåligt slut jag får damp.

 

Lördag, sov tills jag vaknade av att mamma ringde och sandra blev sur. Vi gjorde nog inte mkt vettigt. Bar ett rail till ishallen i vännäs eftersom röret är trasigt, men när vi bärt dit det blev vi bortkörda så det är bara att bära tillbaka igen.. värt! På kvällen gjorde ja sandra och simon pizza, helt egen pizza ganska gott, typ räkor nån stark salami, bacon, ost, oregano och chilli krydda :P eftermaten blev det att dra till sally och spela monopol maria var där också, det va skit kul faktiskt :) när vi tröttnat på monopol och sandra gått bankrutt så drog vi till nathalie och ja såg film haha. Det va lite folk där och vi hade trevligt sen drog ja sandra och simon hem nån gång framåt två och kollade film hos oss. Simon blev sovandes här över natten han snodde mina kuddar, jävla kött!

 

Söndag, söndag, söndag.. vem har inte ångest en söndag. Blev att sova sen typ inte göra något, äta lunch åka in till umeå för att gå på stale. Köpte en mössa för 400 undrar om det är värt.. sen stanna jag sandra och en annan simon kvar och skulle se flickan som lekte med elden på bio. Men även denna gång var den bion full och det blev att se Fame istället, ovärt men ah. Filmen va sådär. vi satt och mös på subway i nån timme innan med ramdom ett och 007. haha.

 

Nu sitter jag hemma i lägenheten och myser med tända ljus och en kopp te, simon terro sitter och pluggar matte och är duktigt han behöver ingen hjälp alls inte höhö. Sandra och dansken ska plugga biologi men kollar mest film verkar det som. Jag har precis diskat hur mkt som helst, mina fingrar är skrynkliga nu, hade disk från hela helgen.

 

Nu ska jag avsluta det här lååånga inlägget så hejsvejs, puss


O när jag tänker efter såhär långt efter så kan jag se hur fel det blev
Ibland gör man rätt. Ibland gör man fel. Lev med det

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut


cause I got too much life, running through my veins

Dagens humör: överskottsenergi som vanligt. men lite till och från..
Dagens borde: borde vara hemma i norrköping
Dagens frisyr: ruffs
Dagens klädsel: bekväma jeans och bonde skjorta
Dagens planer: plugga tyska grammatik, städa och baka mig en kaka
Dagens materiella vill ha: socker, vill inte jag alltid ha socker?
Dagens längtan: hem
Dagens fundering: tänker jämt för mycket, men mest tänkt på mormor.
Dagens beroende: panodil?
Dagens tråkigaste: att mormor opereras
Dagens personer: mormor för hon är stark!
Dagens roliga: att det bara är 9 dagar tills ja kommer hem. ganska kul att pvc röret (kanske) har gått sönder också så jag slipper åka skidor :)
Dagens låt: feel - Robbie Williams

snodde listan från ivonapona,  ivonaas.devote.se för hon är bra och hon fyllde år i förrgår och jag saknar henne :)

Come on hold my hand,
I wanna contact the living.
Not sure I understand,
This role I've been given.


I gotta know what it´s all about ,go ahead and spit it out

heeeeeeeeeeeeeej, precis kommit hem från ishallen dåva. det va inte kul för fem öre, jätte hårt och läskigt och det gick sämst. jag känner av nån slags smärta i rumpan nu men men, plus jag körde över min egen tumme, sadface, som sagt det gick sämst.  vågade knappt ens hoppa upp på railet blööhö ää vi pratar inte mer om eländet. simon är inte stolt över mig i alla fall .

igår va vi också vid ishallen då gick det faktiskt bättre.. då vågade jag iaf köra vill säga. men ah det va ju igår det min utvecklingkurva verkar gå åt  fel håll :P .

nu ska jag plugga svenska grammatik och tyska grammatik jippi. prov imorgon i svenska och tyska på torsdag kul liv. snart äre lov, då ska jag hem hem hem hem! just nu längtar jag inte till något annat än att få komma hem :)

imorgon opereras mormor :/ hoppas allt går bra jag ska hålla tummarna hela dagen <3







In my life you come and you go
Ain´t happy about it, so I gotta know

vi tar ett glas saft på dä!

missförstånd

såhär i höst mörkret är det ju lätt att man blir lite trött och så händer en del missförstånd till följd av detta.
Idag hände ett sådant mig jag skrev sms med en männska och kommer återskapa den konversationen.

Anna 12:59 - Vad gör du?
Anna 17:01 - kan inte du sova med mig i kväll? :P
Svar 17:02 - Har något föredrag
Anna 17:03 - Va vad menar du nu?
Svar 17:57 - Vadå vad jag menar?
Anna 18:01 - När har du föredrag, i natt?
Svar 18:01 - Inatt nej? vad har du fått det ifrån?
Anna 18:00 Nae för jag fråga om du ville sova med mig inatt och du svara, Jag har ett föredrag. Vad borde jag tro? :P
Svar 18:02 - Det svara jag när du fråga vad jag gjorde :D men ja det kan vi.


Här sitter man och försöker plugga lite men utsätts för detta det går inte vägen med svenskan då. Hata argumenterande texter..

Ska träna istället det är för jobbigt att skriva med huvudvärk.
/ En annan Gros

I don’t wanna work today, maybe I just wanna stay

den låten har ju typ vart helgen.. haft den på huvudet i typ hur många dagar som helst.
asså förlåt men det finns typ inte mycket att skriva, har inget skoj att berätta typ. livet rullar vidare här i vännäs, det är kallt mörkt och trisst.

en helg som alla andra, en relativt meningslös helg och där igenom är texten om helgen inte speciellt intressant men va fan eftersom ja nu tagit mig tid att skriva så läs och njut, eller försök, kan ju njuta av att jag fryser och har ett tråkigt liv för tillfället :

i fredags var jag och sandra i umeå hela dagen satt och glodde typ åt munkar i en obekväm soffa, bara vi två i fleeera timmar mysigt värre.  vi skulle åkt med olle och simon till tobbe i holmsund elr vad det hette men det va lite för ovärt tyckte vi så, sen åkte vi hem för att glo ännu mer. fast hemma nurå. sen sova. vilken fredag.

igår duschade ja läääänge och frös hela dagen efter det.. sen städade ja lite här och där.. plugga så lite jag kunde och va på gymmet och tränade så lite det bara gick. va helt slut även fast ja typ sovit as mkt. illa. och det va kallt.
jag och sandra gjorde köttfärs och tomat paj? a ja venne det va gott i alla fall fast jag brände tungan och har fortfarande jätte ont. kan typ inte äta. i alla fall på kvällen skulle vi kolla fotboll hos samuel med lite folk.. det va segt så ja kollade inte. va hos nisse och simon ist och typ gjorde lika lite där. med det va lite folk här och var så, det va trevligt :)

idag har ja inte gjort något av värde, va nån skejt tävling på lilja som vi kollade på.. kallt kallt kallt. fryser fortfarande och mina fötter är bortdomnade. har även kollat film hos mattias helt värdelös och sen ätit.

ganska meningslös text hoppas ni gillade den :) och jag har ont i tungan!

jag längtar hem..


Nuet är det värdefullaste du har

ty det förflutna har du inte längre

och framtiden

vet du inte hur länge du har





nyponbuskar, nyponbuskar hela vägen nyopnbuskar ser jag när jag blundar och nånstans där så blev jag den jag är nu


mariekex är bra :)

taggar matte prov om en timme,
kommer gå åt skogen ska nog ta ett mariekex på det tror ja..

Norrköping

Idag har varit bra tror jag. Började vid tio sen hitta jag Simon med uppknäppta byxor och tittandes på film på min data.. Vi åkte och åt korv sen tillbaka till skolan. Nästa lektion började tio över två och det var segt med samhällskunskap. Tråkigt! så jag och Lull satt och ritade på våra block som man gjorde i sexan det va roligare :) Tränat med majs sjukaste dödar passet och jag kunde inte gå efteråt så duchen blev en svår passage.

Nu saknar jag Lisa mer än allt på denna jord och jag önskar att jag var rik så jag kunde få hem henne nästa helg. Det känns jobbigt men vi får klara oss ett tag till, lite för dålig ekonomi..

Har tyvärr gått och blivit ner kärad i en Timbuktu låt N.A.P

Ska jag upp med telefonen och slå ett-ett-två
eller rent av gå upp och knacka på?
Men nä, jag tog bara på mig mina kläder
och drog hemifrån så fort fötterna bär mig


Nån annans problem, det e nån annans problem
jag blandar inte i mig i nån annans problem
det e nån annans svett och tårar, annans blod och ben
jag blundar helt och hållet för nån annans problem



Nu ska jag åka hem till Fill och soav Puss och HEJ

This is who I am and this is what I like

Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect



hej , bra ja är på att blogga känner ja men ajja. sitter och pluggar matte för tillfället Taggar matteprov imorgon! det är sjukt svårt att konsentrera sig bara, går ju typ inte så bra för mig kanske. men det är inte alltid så lätt.. lite semester skulle gör mig gott, den gula snön och den vita solen eller vad fasen hon snackar om.

igår va ja på stan för att köpa ryggskydd men inte tittade jag på ngt ryggskydd inte , men jag införskaffade i alla fall ett par lila jeans. Sandra lagar mat åt mig nu :)
idag hade vi idrott jag valde styrka av nån outrgrundlig anledning det va jobbigt, kände endel i benen efter gårdagens cirkelträning med jibb, inte mys.

jag längtar hem.


Until the day I die I promise I won't change
so you better give up
I don't wanna be told to grow up
and I don't wanna change
I just wanna have fun



I Gotta Feeling

Suttit hemma i snart två timmar o bara glott, som om ja inte hade gjort de tillräckligt mycket på tåget hem..
Helgen har varit både påfrestande o underbar, underbar som alltid när man är med lisa.
Medans lisa satt i skolbänken i fredas tog jag mig en lite promenad, typ 2 mil,  blev en stor besvikelse när jag gick förbi skidbacken i vännäs, va ju inte mycket o komma med direkt haha. En annan besvikelse var att de inte blev något railande för min del, den dan vi folkskygga skulle köra rengnade de. Blev baka istället, vet inte vad man ska kalla att de blev, men de verkade gå hem i danmark. (Y) Hoppas ja kommer tillbaka till hålan vännäs någon gång =)

Nu återstår det bara 19 dagar kvar innan lisa kommer hemhem, längtar så =)♥

<3

I'm nobody without you,
Just a shell,
I'm like a flower with no smell,
It's a living hell.
Yeah, I'm nobody without you,
Just a frame,
I'm like a fire with no flame,
I'm living in shame.


RSS 2.0