det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll

ja diskade nyss va, och AJ vad ont jag har i min vänster arm efter vaccinet idag. men sprutan var ju inte så värst läskig men sandra va skoj:
hon sköterskan sa: slappna bara av.
sandra skriker förtvivlat: Hur i.. ska jag kunna slappna av när det är en nål i närheten!

aja har precis ätit och nu är ja sur som tusan och depp, hatar att det alltid blir så jävla pissigt. varje gång. ska fasen göra som personen i min novell (Y). om några timmar äre dans mohaha känns lika konstigt varje gång men men. sitter nu med matteboken i högsta hugg och vattenflaskan ännu högre, kan man bli vatten beroende? ja tror ja börjar bli.
nu ska ja fortsätta plugga eller va ja nu gör.

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut



gå hem till varann och älska lite grann som bara kära kan

heeej, ännu en måndag. ny vecka nya möjligheter. men det händer ju fasen aldrig något här. ajja matteprov torsdag så ska väl pluggeliplugga lite. eller inte lite vi har ganska mycket i skolan nu, typ en engelska uppgift man ska skriva sen en svenska novell, sen tyska läxa. me love skolan nu :) höh.

igår va vi på iksu hela dagen, kolla när några av pojkarna tävla. simon vann en resa till svanstein , Grattis danskjävel, olle vann också grattis . duktiga pojkar det där..
aa skulle egentligen ta bussen hem vid fyra men icke sa sandra, hon ville inte lämna simon ensam så vi blev tvugna att stanna för oh kolla prisutdelning och ta en mkt senare buss. inte okej. men ja kom hem tillslut iaf :)

sandra somna vid kvart i tio igår, snacka om att ja blev chokad men ajja.  nu måste ja plugga nu när det är lugnt för sandra och dansken är på byn. 
puss


it takes no time to fall in love, but it takes you years to know what love is

niiiiice, alla har äntligen lämnat lägenheten. verkligen ovanligt tidigt en dag som idag. men ja alla utom dansk jäveln då men han går ju aldrig hem så va ska man göra. nu ska jag sova så himla skönt :)

imorgon ska jag och sandrich in till umeå för o kolla på railjam på iksu det blir nog grymt !
vi kollade nyss på skräckfilm som alltid, såg trick or threat , usch läski värre. ja kan verkligen få till ljuga skirk ibland asså, helt utan förvarning bara poppar dom ut. och ja vet att michelle också är rädd bara att hon försöker vara tuff!
idag då har ja inte gjort någonting utav värde, typ data nördat, diskat och nördat. chillination, thats the way we want it.

igår gjorde vi ganska precis samma sak kolla skräckfilm och var rädda hela kvällen.. det är inte schyst egentligen förstöra en hel kväll sådär.. skräckfilm är bara för mesar.

God natt alla pluttar där ute :)
mina täcken är kalla och ja saknar personen som borde ligga brevid mig..

It takes a thought to make a word
And it takes some words to make an action
And it takes some work to make it work
It takes some good to make it hurt
It takes some bad for satisfaction


hur du längtar dig bort som en fågel i bur

hejhej, ja har vart ganska kass på uppdatering men inte haft lika mkt tid som vanligt så därför. det är ju lite positivt. Iaf typ tänkte berätta lite om senaste veckan. åkte till västerås i fredags mkt trevligt :) träffa mor och far, sen drog vi till stockholm, winterjam. träffa bror och syster och deras partners.. :) sen träffa ja jonas :) winter jam va grymt ! sen åkte vi hem. söndag va ja hemma och chilla, bakade pollykaka det va sjukt gott, ni skulle bara veta!

måndag var det dags att åka till vännäs igen.. först va ja lite på eber med anna och sen jätte mysig fika :) sen tåget hem, usch va tråkigt det va satt helt ensam och deppig. men men. det bar iaf av direkt till tärna när ja kom fram! :)

tränarna hämtade mig på tågstationen sen åkte vi till tärnaby för första dagarna på snööööö :). sjukt nice. haha dock vr jag ganska trött eftersom ja inte lärt mig sova på tåget så ja sov mest hela kvällen med en jäkla huvudvärk. ajja jag vågade iaf åka lite skidor vilket var väldigt bra enligt mig, jag var så stolt över mig själv mohaha.

vi kom hem från täna i onsdags kväll, sen gick vi i skolan igår tills klockan nio höhö.. sen va simon och simon hos oss och tvinga mig kolla film, the ugly truth ganska bra imellan åt endå.. fast nae. och den här gången vare terro som somnade inte jag ha!

idag ska jag in till stan alldeles ensam bara för att hämta en mobil, dock inte vilken mobil som helst så det är värt! gud va jag saknat min älskade mobiltelefon :) men nu ska den va hel igen.

ajja nu måste ja plugga tyska glosor, har förhör om en kvart :) 
seeeeeeeeeee yaa, jag är glad det är fredag och bara tre veckor kvar i skolan!

Ställ mig inte i ett led du får mig aldrig att stå still

Snart drömmer jag om dig.
Igår lämnade vår älskade Lisa Norrköping det känns tungt.
jag har blivit sjuk och igår fick mamma för sig att det va gris sjukan bara för att jag hade dyng ont i huvet. det vore ju synd att bli gris sjuk så här till jul och allt. Vore kanske skönt annars. nu ligger jag hemma och deppar har vart i hageby och köpt medeciner för några hundra och jåpa mad mig lite mat. det roliga va att jag han knappt komma in på apoteket inna jag hade fått hjälp och hon vista vad jag behövde. Haha jag måste se helt sjuk ut.

Måste som vanligt till skolan och hämta lite grejer sen ska jag väll stötta finis lite i sitt arbete mot en renare tillvaro. Jag lär ju bara vara i vägen iofs. nu ska jag försöka plugga men har väll fastnat nån stans som vanligt.

Stakars hon som vill upp
men inte började från början 
I skara står en man som låter henne trampa på
skrapa aniktet i gruset
stakars han som aldrig gråter
fast han släpar på ett höghus

She was more like a beauty queen from a movie scene

snackade med syster yster nyss :) mkt trevligt eller? trevligt och trevligt. låter så fånigt. det va skoj! som om det inte skulle vara skoj när vi pratar med varandra? synd bara att resten av världen aldrig fattar.. stackars krakar.
jag saknar henne!, jag saknar att sitta och prata under middagen utan att nån annan fattar ett skvatt. eller kolla beck med chirrebirre och dipp. antar att lull övertagit min plats i samhället nu?.. eller den där fille.
men just det till saken det finns en jätte bra sida för er som har lite att göra, ANNA!

http://mylifeisaverage.com/

idag skulle ja och nathalie kolla hockey med maria och felicia. vi cykla som tokar dåva men sen kosta det pengar så vi cykla hem igen.. blev att sitta hemma med massa besök från alla möjliga. trevligt som vanligt. nu äre bara simon kvar de andra skulle hem och packa typ för de flesta drar till tärna imorgon. nice för dem. men ja drar ju dååva till stockholm på fredag och kommer till norrpa på söndag! det är mer än nice! :)
seee yaaaa

Dröj inte med att beundra trädets blommor, en stormvind kan rycka bort dem under natten.

"Det enda jag vet om ljusets hastighet är att det kommer för fort om morgonen." asså ja älskar att folk är så smarta :)

palla skriva en novell om döden då man inte är spec depp alls.. det går ju inte dirr perfekt det inte. men söker fantasi genom att läsa dikter om döden.. nice time.




En lycklig saga som plötsligt försvinner,
ett hastigt farväl och tårar som rinner,

munnen skrattar och hjärtat gråter
,
han gick och kommer aldrig åter

.

There's things about me, you just have to know
Sometimes I run
Sometimes I hide
Sometimes I'm scared of you
But all I really want is to hold you tight
Treat you right, be with you day and night
Baby, all I need is time

Ingen ingen sörjer när du dör, ingen ska sakna det du gör ingen vill veta var du köpt din tröja

tjenare chillenare,
precis stigit ur duschen, hade träning för en stund sen ganska lungt. igår vare dans mohahah det går inte så bra för mig kanske men ajja. va även med maria och nathalie hela dagen igår typ :) trevligt.

nu kastar danskjävlen jongleringsbollar på mig! han ska få.där snodde han mobilen också.. livet är inte lätt. har inget roligt att berätta tror jag, eller jo kan berätta att mobilen är mitt liv. häromdagen tappade jag den i golvet och aa den gick sönder lite, typ ramla i delar skärmsaken oc knappsatsen lossna. ja trodde inte ja skulle få ihop den igen så ja satte mig och sörjde, shit asså ja blev väldigt ledsen och helt förstörd men sen funka den igen så ja överlevde katastrofen. tur de. 
nu hällde han vatten på mig! danskar asså!  ja ska nog göra ngt fult mot han nu..
hejsvejs!

it takes some good to make it hurt it takes some bad for satisfaction

söndag, vad får det lov att vara en dag som idag som idag som idag.. sitter i sängen fortfarande. simon och sandra ligger och kollar på typ jackass tror ja. jag letar efter ryggskydd, det är inte billigt det inte. det är det enda jag gjort idag faktiskt plus ätit frulle. ska väl sätta igång att plugga engelska snart.

i fredags chillade vi film när det plötsligt stormade in massa folk som sa att vi ist skulle följa med till rasmus och nisse som hade inflyttningsfest så där satt ja hela kväll sen. trevligt trevligt.
igår kolla ja när några körde snowboard i byn sen så var jag jätte duktigt och gjorde matte typ tre lektioner på en kvart. (Y) sen nästan klar med biologin wihuu. nu är det bara en novell som ska skrivas och fantiseras ihop, fortfarande inte kommit på ngt smart att skriva om.. och imorgon har jag engelska redovisningsgrej muntligt, hemska tanke. jag ska berätta om varför ja är rädd för att åka skidor typ. det lär ju gå ganska fort annars blire för invecklat. igår va det även snöbollskrig med lite folk sen kolla vi beck hos rasmus, nice.

nu gick dom till ica blir att färga sandras hår snart då om hon bara kan bestämma sig va det ska vara för färg nu. ja är också sugen på att färga håret, undra om man skulle ta och göra det i nästa helg kanske, mamma? (a)



jag borde fasen bli veterinär asså, (island februari 2008) minnen :)

fantasi rullar runt bland mjuka kuddar fantasiii..

jag måste ha idéer till en novell i skolan.. ja är sitter utan fantasi så ge mig lite?
ge mi förslag på vad jag kan skriva om snälla :)



When accountants didn't have control and the media couldn't buy your soul

yo, asså ja har typ fått min röst tillbaka ! i'm happy as ever before! undra varför ja skrev det på engelska.
iaf chillerill dag. skolan va seg tyskan va segare och jag ligger nu typ 1,5 lektioner före i matten men ändå fortsätter jävla gunnar att klaga på mig att ja inte jobbar, vad är mitt eller vad är hans problem?.  isak bjöd på god rulltårta idag, nice.  sandra har skrivit i sin blogg. det är mkt som händer nu.. spännande. lycksele simon och dansken gick just. de skulle hem och inviga simons säng eller va de snacka om, skulle komma ett video inlägg på det så väntar men spänning ;) asså de två var knäppa idag, knäppare än vanligt kasta omkring saker och skulle fånga dem på alla möjliga sätt dock har de ingen bollkänsla alls och inget sinne för precision så det va bara ja som klarade det. höhö eller?

idag har ja försökt ringa mamma utan svar man känner sig uppskattad här asså hon svarar en inte ens på en torsdag när man sitter ensam, vilsen i tron och ner tryck i skon. vad är det här för samhälle. mohaha idag har ja vart sjukt hungrig.. inte okej. ätit kladdkaka två ggr, den ena med energi dryck i, nisse och simon som inte riktigt kan läsa recept. michele och johan var här förut ida dom vänta på bussen och under den korta tiden hannjag äta fyra knäcke mackor.. men biologi vare va. måste försöka plugga nu innan jag somnar eller smockar i mig ännu mer mat.


skicka sms med texten: BOT (mellanslag) LUCIA (mellanslag) 3 till 72550. så röstar du på bästa lisa som lucia i kalmar du skänker samtidigt 20 kronor till räddabarnen. fatta vilken dagensgärning det är.

ha ett bra liv så hörs vi!

I walk a lonely road
The only one that I have ever known
Don't know where it goes
But it's home to me and I walk alone

i hope you have the time of your life

Lite kul att jag åker hem och kommer upp till vännäs klockan 06.13 tisdag morgon den 24 november! jag måste bara få säga KUK. ganska kul att om det blir ett tärna läger med jibb så åker bussen klockan 06.00 på tisdag morgon den 24 november. kan man vara mer bäst än lisa. så jävla fail nu blev ja ledsen. nu kan ja ju inte följa med till tärna. this isnt fair. 13 minuter.

It's all a big show It's all about you

om man skriver 3.14 på en lapp och sedan håller den i en spegel står det pie typ, yeah that's some shit.
och ordet bed liknar faktiskt en säng. mohahah

vilken rolig dag, vart på ica, elias har snubblat på min näsa när han mulade mig i snön.. inte okej. sen har massa jobbiga grabbar suttit här och stört. sen har jag läst tyska bok jej (Y)

jag väckte en sovandes dansk simon nyss genom att spruta vatten i ansiktet på han, shit va sur han blev. han trodde han drunkna.  nu bråkar sandra och dansken igen som vanligt. ja förstår inte, "att de inte storknar det är bara mii mii mii och puttinutt hela dagarna" hahah. vissa influenser från svingelskogen. aja duschen dirr
puss


It seems like everyday
I make mistakes
I just can't get it right

It's like I'm the one
You love to hate
But not today

buy one for two special price for you!

men tjaaaaaaaaaaaba! viskade lisa med hes röst.
vart ute i backen idag, svinkallt jue. vi gick igenom massa om hur snösprutar systemet fungerar haha det verkar ju bara lagom komplicerat. jag och sandra ska ju då va tydligen vara snövakter en mörk natt i december.. läskigt värre vi kommer lyckas förstöra allt. men jaja.

igår vare dans haha ja är verkligen bäst på det där.. det är inte lätt det där med höger och vänster ska nog ta och lära mig det snart.

just nu sitter ja under mina täcken och värmer mig och äter maryland cookies, borde plugga biologi igentligen men nää snart är det lunch sen matte sen teater, ganska så jätte skönt att ja redan gjort matten och att vi slipper tyskan :)



I thought love was

More or less a given thing
The more I gave the less
I got, oh yeah
What's the use in trying
All you get is pain
When I wanted sunshine
I got rain



stunder av stillhet, ett ögonblick av ro ibland, stunder av lycka att bara ha varann

dagens fråga ställd av en förvirrad sandra hållandes i en baguett full med godheter
- frågan är vilket håll som är godast?
dagens konstaterande:
-  det var ingen skillnad jag är för mätt.

idag, biologi trisst engelska jag måste komma på något ja är rädd för som ja kan berätta om.. Danskjävel ska ta fötter så ja måste komma på något bättre! nu kom dom också massa folk och störde herre, simon simon simon rasmus nisse alex.  och simon övertar min säng varsegod.. 
men hejhej!

six is afraid of seven because seven ate nine

enligt uppgift är det här hämtat från Oslo tingsrätt...

Advokaten: -Är Ni sexuellt aktiv?
Vittnet: -Nej, jag bara ligger där...

humorn på topp idag!
och tack alla för gårdagen, :) speciellt tack till natahlie! höhö fint avslut också..



Mina vänner säger: "Vakna upp
Och sluta tänk på det"
Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare
Livet innan det kunde jag, utan och innan
Jag kunde haft det så för alltid
Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade


Vad vill du, men kom då, jag är ju här och väntar på dig

det är slut på veckan det är dags för fredagsmyyyyyys. idag ska jag stanna hemma, de flesta andra ska till teg och raila men inte lisafis. hon ska först hitta sin borttappade röst sen tvätta och umgås med malou :) sitta hemma och kolla film och äta chirrebirre.
- har du tappat bort din röst?! då ska ja se efter om jag möjligen kan ha den bland mina saker!
jag har så sjuk bra humor, jag känner att alla förstår mina skämt.

igår va ja och sandra i umeå, letade efter en leksaksaffär men inte hitta vi nån inte. sen va vi och skejta på gilrs skate, nice nice :) igår kväll fick nåra här uppe lite damp och började köra snowboard i rampen haha det va ju lite kul att se på men väldigt kallt. jag gick hem och fick sällskap av fluffy som ville låna internet. trevligt värre. :)
I onsdags var vi och raila på teg, det gick ju som vanligt höh, nu är ja lika dålig på att åka åt bägge håll typ. yes!  känns som om hela den här veckan har bestått av att gå i skolan sen vara i umeå sen hem och sova..





Du säger att det är tufft o va tjej.
Att du inte vet om dom gillar dig
Eller om du bara fyller nån kvot.
Är det nåt bra jag gjort?


This young girl she's a freak she's up clubbing every night of the weekend

hejhej

har pluggat nu i två timmar min hjärna är bara förvirrad, det är lite öfr mycket av allt. En gubbe vid namn Gregor Medel kunde ju gärna fått dött innan han fick sina briljanta upptäckter så där på 1800 talet eller näre nu va. Har alltså biologi prov imorgon på genetik. toppen kul. imorgon ska ja nog till teg också och raila om vi hinner efter idrotten.

idag har jag varit i umeå och lämnat in min trasiga mobil, sadface.. den som ja höll så kär. va där med Maria och Terro trevligt trevligt, var även en 29årig knarkare på bussen som ville ge mig hennes nummer. och bara för att ja för en gångs skull sa nej så blev hon as sur och jag fick värsta skuld känslorna.. attans.

igår vare måndag, ny vecka nya möjligheter. kom upp till norrland igen igår morse. var en jätte mysig tågresa upp. delade säte med samuel så ;) . 

Måste bara säga att det var sjukt skönt att få träffa alla vänner hemma i riktiga Sverige, saknar gammla norrköping endel även om det är mycket snack och lite verkstad..


förlåt orka inte vända bilden.. men är älskade ivonisen på promenix med sixten och sen net on net kön i linköping haha vem gör inte vad som helst för lite gratis korv?

- Gissa personen:
he's a nice guy, realy nice guy with long hair and no shoes..

Vem är det?

RSS 2.0